Când ating femeile maturitatea sexuală

Când ating femeile maturitatea sexuală
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Studii mai vechi susţin ideea că bărbaţii se bucură de apogeul sexualităţii încă din adolescenţă, în jurul vârstei de 18 ani, în timp ce femeile ating maturitatea sexuală puţin peste 30 de ani. Un studiu recent, sponsorizat de compania producătoare de jucării sexuale „Lovehoney”, a demonstrat că, de fapt, bărbaţii se maturizează sexual abia în jurul vârstei de 32 de ani, în timp ce reprezentantele sexului frumos se pot declara „experimentate” în jurul vârstei de 26 de ani.

Studiul a mai arătat că 46 la sută din persoanele intervievate au declarat că au parte de cel mai bun sex din viaţa lor în relaţiile curente, întemeiate alături de cei pe care îi iubesc. În plus, subiecţii au mărturisit că diferenţa de vârstă nu influenţează calitatea sexului, conform „Women’s Health“ şi că durata şi cantitatea actelor sexuale nu are de a face cu calitatea lor.

„Femeile ating apogeul sexual atunci când se simt libere, atrăgătoare, pline de energie şi încrezătoare în puterea lor de seducţie şi a sex-appeal-ului pe care-l posedă“, spune Jane Greer, sexolog şi autor de cărţi de specialitate. În concluzie, o femeie atinge maturitatea sexuală când se simte cu adevărat bine în pielea ei şi se bucură din plin de senzaţiile pe care corpul său le experimentează în timpul unui act sexual.

(din surse online)

Citit 8394 ori Ultima modificare Vineri, 24 Iulie 2015 16:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.