DETALII din viaţa angajatelor din BORDELURI: Cea mai scurtă PARTIDĂ DE SEX

DETALII din viaţa angajatelor din BORDELURI: Cea mai scurtă PARTIDĂ DE SEX
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

O tânără care lucrează în industria sexului, pentru unul dintre cele mai cunoscute bordeluri legale din Nevada, SUA, a dezvăluit amănunte despre sumele pe care angajatele reuşesc să le câştige practicând cea mai veche meserie din lume, dar şi despre regulile pe care trebuie să le respecte.

Moonlite Bunny Ranch este unul dintre cele mai cunoscute bordeluri legale din SUA, mai ales după ce aici a fost filmat reality-show-ul de televiziune „Cathouse“. Sarah Greenmore (foto) este una din sutele de tinere care lucrează în bordelurile legale din Nevada şi a acceptat să discute deschis despre profesia ei, pentru a susţine demersul anunţat recent de organizaţia neguvernamentală Amnesty International, în favoarea legalizării prostituţiei, ca modalitate de a oferi un mediu mai sigur persoanelor care aleg să lucreze în industria sexului.

Sarah a explicat într-o sesiune de întrebări desfăşurată pe portalul Reddit că fiecare angajat care munceşte într-un bordel legal trebuie să poarte în mod obligatoriu prezervativ în timpul actului sexual şi să facă în fiecare săptămână un control medical pentru depistarea bolilor cu transmitere sexuală. De asemenea, fiecare femeie care alege să lucreze într-un bordel legal trebuie să plătească o licenţă de 500 de dolari, la care se adaugă cheltuieli pentru ţinutele sexy şi machiaj.

10.000 de dolari, pentru 13 zile de muncă

Chiar dacă nu a vrut să dezvăluie ce venituri a câştigat anul trecut, Sarah a dezvăluit cea mai mare sumă pe care a strâns-o anul acesta, în luna iulie, pe parcursul a 13 zile de muncă intensă: 10.000 de dolari. Cât despre numărul maxim de clienţi pe care i-a acceptat într-o singură zi, aceasta a precizat că nu a depăşit şapte persoane în 24 de ore.

Nu numai bărbaţii apelează la serviciile prostituatelor, ci şi femeile. Însă, după cum a dezvăluit Sarah, acestea nu caută de fiecare dată să facă sex, ci vor doar să se distreze sau să-şi depăşească anumite reţineri sexuale.

Sarah este una din sutele de femei care aleg să facă sex pe bani, după ani de zile în care au încercat să se întreţină din salariile câştigate din locuri de muncă obişnuite. Iniţial a lucrat pentru un SPA, dar a povestit că abia trăia de la o lună la alta cu banii obţinuţi.

Despre modul în care meseria îi afectează viaţa sentimentală, Sarah a povestit că ultimul ei iubit a fost un actor de filme porno şi că, în cele din urmă, s-au despărţit. „Nu meseriile noastre au dus la despărţire, chiar dacă am avut probleme şi din acest motiv. În general, nu mă interesează atât de mult să am un iubit. Prefer să mă concentrez în prezent pe clienţi, pe cei care plătesc pentru ceea ce le ofer“, a punctat aceasta. Chiar dacă folosirea prezervativului este o condiţie obligatorie în cazul prostituţiei legalizate, tânăra a recunoscut că adesea întâlneşte clienţi care încearcă să o convingă să renunţe la protecţie.

„Siguranţa mea şi a clienţilor mei are prioritate în faţa orgasmului. Şi nu există loc de negociere. Pe de altă parte, am avut surpriza neplăcută ca un student să încerce să-şi scoată prezervativul fără ca eu să văd. Am observat şi am avut o discuţie despre pericolul unui astfel de gest. A sfârşit prin a-mi oferi un bacşiş de 400 de dolari în semn de părere de rău. Cu o altă ocazie, un domn mi-a oferit o pereche de cizme noi ca să uit de prezervativ“, şi-a adus aminte Sarah.

Cea mai scurtă partidă de sex: 20 de secunde

La fel ca multe alte colege, Sarah consideră că face un fel de muncă terapeutică sau socială. Iar cel mai frumos lucru de care are parte în această meserie este momentul în care ajută tinerii virgini să devină bărbaţi. Un detaliu amuzant referitor la activitatea ei sexuală este că cea mai scurtă partidă de sex de care a avut parte nu a fost în timpul serviciului, ci alături de un partener din viaţa ei personală: 20 de secunde. În viaţa profesională, cel mai scurt raport sexual s-a încheiat după un minut şi 30 de secunde.

(Surse online)

Citit 3676 ori Ultima modificare Vineri, 21 August 2015 14:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.