Unde ne petrecem timpul liber în acest weekend

Unde ne petrecem timpul liber în acest weekend
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Daily Pub - Seară de club

Muzica de toamnă şi atmosfera de weekend urcă pe scena de la Daily Pub. Astăzi şi mâine, gălăţenii sunt invitaţi la petreceri de club, iar duminică, Hippie and Friends vor cânta pe primele ritmuri de toamnă. Gălăţenii sunt aşteptaţi la orice oră, intrarea fiind gratuită.

SummerTime Pub - Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă

Formaţia X-PERIENCE vine în SummerTime Pub, astăzi, 4 septembrie, la ora 20,00, şi îi invită pe gălăţeni la o seară dedicată muzicii instrumentale. Preţul unui bilet este de 5 lei.

Mâine seară, 5 septembrie, începând cu ora 24,00, SummerTime Pub organizează o petrecere la care invitaţii sunt aşteptaţi în costumaţii "Black & White". De muzică se va ocupa până în zori DJ Gabi Ifrim. Intrarea este liberă.

Cum ziua bună se cunoaşte de dimineaţă, sâmbătă, începând cu ora 6,00, iubitorii muzicii de club sunt invitaţi să rămână la „AfterHours at SummerTime Pub”. Invitaţi speciali sunt Christian DC şi Chriss, care vin în turneu direct de pe plaja Kudos din Mamaia. Preţul unui bilet este de 10 lei.

Divino Glam Club - Rememorarea nopţilor de vară

Mâine, 5 septembrie, începând cu ora 23,00, este ultimul eveniment dedicat nopţilor de vară petrecute în Divino Glam Club. Atmosfera va fi încinsă de DJ Lerim şi MC Isaia, care promit că petrecăreţii vor asculta cele mai bune hituri ale verii. Fetele au intrarea liberă, iar preţul unui bilet pentru băieţi este de 20 lei.

Union Jack - Muzică live

Cele mai îndrăgite piese interpretate în stilul Candy Bar răsună în fiecare vineri, de la ora 20,00, la Union Jack. Organizatorii îi invită pe gălăţeni să se relaxeze alături de prieteni, savurând băuturi fine şi muzică de calitate, asigurată de Oana Mirică - voce, Vali Dolea - chitară, Andrei Tanasaciuc - chitară bas şi Alex Bucătaru - tobe.

Mâine, 5 septembrie, melodiile live vor fi cântate de „Gusti&friends”, de la ora 20,00. Intrarea este liberă.

Duminică, 6 septembrie, vă puteţi relaxa pe acordurile instrumentelor muzicale ale celor din trupa „Evergreen Trio”: Ion Badea - vioară, Marcel Iancu - pian, Marcel Smocov - saxofon/ clarinet. Intrarea este liberă.

Union Jack Studio - Petreceri de toamnă

La Union Jack Studio, gălăţenii sunt aşteptaţi să întâmpine anotimpul de toamnă astăzi, 4 septembrie, începând cu ora 23,00. Invitat special este DJ Krave, care promite o atmosferă incendiară şi cea mai bună muzică. Intrarea este liberă.

Place Pub - DJ Lexx, la butoane

În fiecare vineri, uşile de la Place Pub sunt deschide pentru toţi petrecăreţii. Şi astăzi, DJ Lexx va fi la datorie pentru toţi gălăţenii pasionaţi de muzică de club. Intrarea este liberă.

Citit 1487 ori Ultima modificare Joi, 03 Septembrie 2015 16:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.