Fiţi juraţi la X Factor - Votaţi-o pe gălăţeanca Ştefana Lepădatu!

Fiţi juraţi la X Factor - Votaţi-o pe gălăţeanca Ştefana Lepădatu!
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

În această seară, de la ora 20,30, aveţi toate motivele să vă uitaţi la X Factor, pe Antena 1, unde va concura gălăţeanca Ştefana Lepădatu, absolventă a Liceului de Artă „Dimitrie Cuclin”. Şi dacă vocea ei vă va convinge o puteţi ajuta să meargă mai departe în competiţia care, se ştie, este mai mult decât voce. Cum?

„Cel de-al cincilea sezon X Factor are cel mai mare juriu din România. Votaţi-mă în marea premieră a audiţiilor X Factor, pentru a trece în etapa următoare”, este mesajul pe care gălăţeanca Ştefana Lepădatu şi l-a postat pe Facebook.

În acest sezon telespectatorii au un cuvânt greu de spus, în privinţa concurenţilor, alături de membrii juriului Horia Brenciu, Delia şi Ştefan Bănică. Potrivit Antena 1, anul acesta, pentru a trece de etapa audiţiilor cu juriul, concurenţii trebuie să obţină trei de „DA”. Dintre aceştia, telespectatorii îşi pot vota în fiecare săptămână favoriţii, astfel că cel care adună cele mai multe voturi ajunge direct în prima gală live şi se salvează de Bootcamp. Votul se va face cu ajutorul unei aplicaţii speciale, X Factor Romania, care poate fi descărcată gratuit din magazinul de aplicaţii al telefonului.

Aveţi doar 24 de ore s-o votaţi pe Ştefana şi s-o ajutaţi să meargă mai departe la X Factor!

Citit 2124 ori Ultima modificare Joi, 17 Septembrie 2015 23:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.