PREMIERĂ DE SUCCES/ Doi gălăţeni, aclamaţi de public şi de juriu la X Factor

PREMIERĂ DE SUCCES/ Doi gălăţeni, aclamaţi de public şi de juriu la X Factor
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* „Nici nu ştii de când aştept o prezenţă ca a ta aici”, i-a spus Ştefan Bănică Ştefanei Lepădatu din Galaţi * „Te văd, în viitorul apropiat, strălucind pe scenă”, i-a prezis Delia lui Adrian Adam Nedelcu


Doi gălăţeni, Ştefana Lepădatu şi Adrian Adam Nedelcu, au ridicat publicul în picioare, stârnind ropote de aplauze şi au primit, fiecare, câte trei de „Da” din partea juriului – Delia, Ştefan Bănică, Horia Brenciu - la prima ediţie a X Factor, joi seara, pe Antena 1. Acum au nevoie de voturi pentru a merge mai departe în concurs.

„Un bibelou care cântă”

„Dacă ar afla mama că am venit la X Factor, ar rămâne foarte surprinsă şi m-ar întreba: «Cum de ai avut tu curajul să vii la X Factor?»”, a mărturisit, în culisele X Factor, gălăţeanca Ştefana Lepădatu, în vârstă de 18 ani. Pentru că avea în mână un flaut, a fost întrebată la câte instrumente ştie să cânte, iar lista i-a uimit pe toţi: flaut, pian, chitară, pian, nai, tobe şi la voce.

De cum a păşit pe senă, Delia a pus ochii pe flautul ei şi n-a rezistat să nu-l încerce. Pentru că tânăra avea o dilemă dacă să-şi continue drumul muzical cu flautul sau cu vocea, a fost invitată să cânte. Ştefana a surprins juriul şi publicul împletind, într-o interpretare plină de sensibilitate, glasul şi flautul. La final, nu doar publicul a aplaudat-o ridicat în picioare, ci şi Horia Brenciu.

„Nici nu ştii de când aştept o prezenţă ca a ta aici. Habar n-ai! Draga mea Ştefană, tiza mea, răspunsul meu este, cu toată dragostea: Da! Aşa da!”, i-a spus Ştefan Bănică. „Mă bucur că ai avut curajul să vii să cânţi şi la flaut şi voce! Răspunsul meu este da! Da! Da! Bravo!”, a felicitat-o Delia. „Mi-a plăcut sensibilitatea de pe scenă. Bravo! Da şi din partea mea! E ca un bibelou care cântă superb. Başca, vine şi cu flautul! La sfârşit, chiar s-a emoţionat şi-a plâns, bucurându-se pentru trei de da. Acesta e un lucru în plus pentru ea. Bravo!”, a declarat Horia Brenciu.

În culise, lacrimile Ştefanei s-au împletit cu cele ale surioarei mai mici.

„Eşti maxim, pe cuvânt”

Glasul, interpretarea originală, gesturile, atitudinea, gălăţeanului Adrian Adam Nedelcu, de 18 ani, au cucerit şi publicul, şi juriul. „Orice rege are nevoie de o regină, iar pentru mine regina este muzica. Până acum, am cântat doar o singură dată pe o scenă de la noi din Galaţi. La X Factor vrea să fie ceva wow! Ştiu să dansez ca Michael şi am încercat să fur din atitudine, din mişcări, din cântat… mă văd un Michael Jackson junior”, a mărturisit tânărul înainte de a urca pe scenă.

Când a anunţat că va cânta piesa lui Horia Brenciu, „Septembrie, luni”, a fost privit oarecum cu suspiciune. La final, însă, a fost aclamat şi aplaudat în picioare de sală.

„Eşti maxim, pe cuvânt! Ai avut nişte gesturi… te văd în viitorul apropiat strălucind pe scenă. Din partea mea ai un mare da! Bravo!”, i-a mărturisit Delia. „Ia mai fă cu buza aia… m-ai spart, m-ai ucis! Din partea mea ai un da!”, i-a spus râzând Ştefan Bănică. „N-aş fi crezut în ruptul capului că un tânăr de 18 ani din Galaţi a venit şi cântă «Septembrie, luni». O cânt de opt ani de zile, dar niciodată aşa. Omul a cântat-o total diferit. În gura ta e proaspătă ca orice zi de septembrie. Mulţumesc frumos! Da din partea mea!”, a anunţat Horia Brenciu.

Îi puteţi ajuta pe cei doi gălăţeni să meargă mai departe în concurs, votându-i cu ajutorul unei aplicaţii speciale, X Factor Romania, care poate fi descărcată gratuit din magazinul de aplicaţii al telefonului.

Sursa foto: Antena 1

Citit 2105 ori Ultima modificare Vineri, 18 Septembrie 2015 16:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.