PAMFLET/ Iată adevăratul raport de activitate al lui Bacalbaşa!
Foto: Foto exclusiv: Adevăratul raport de activitate al preşedintelui Bacalbaşa (TRUCAJ)

PAMFLET/ Iată adevăratul raport de activitate al lui Bacalbaşa!
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Rubrica Pamflet a intrat în posesia documentului real prin care Nicolae Bacalbaşa îşi prezintă activitatea din primii trei ani

"Viaţa liberă" a intrat în posesia unui document autentic, pe care vi-l prezentăm astăzi în exclusivitate. Este vorba despre adevăratul raport de activitate al preşedintelui Consiliului Judeţului, Nicolae Bacalbaşa, pentru primii trei ani de mandat. După cum se poate vedea în imagine, Bacalbaşa se laudă că, în trei ani, a făcut fix NIMIC!

Mai mult, preşedintele CJ a transmis redacţiei o sesizare cu privire la faptul că materialul publicat pe data de 8 iulie 2015 este un fals ordinar. "Cer să se facă dreptate şi să se scoată de pe site textul pe care l-aţi publicat drept raport de activitate al lui Bacalbaşa. În locul lui, vă rog să publicaţi în facsimil adevăratul raport de activitate", se arată într-o solicitare primită de la Bacalbaşa, însoţită şi de fotografia pe care o publicăm alăturat.

Conducerea "Vieţii libere" analizează deocamdată solicitarea preşedintelui Bacalbaşa, însă, după toate probabilităţile, nu va putea face decât o minimă schimbare pe site. Astfel, în locul raportului de activitate publicat pe 8 iulie vom pune poza alăturată, iar acel raport de activitate va fi publicat aici, la rubrica Pamflet. "Adevărul este că aici îi era locul de la bun început", a comentat un cititor al "Vieţii libere".

Pâslaru neagă că agaţă pe Facebook: „Nu mă încurc cu aşa ceva. De obicei, plătesc”

Prins de ziarul Puterea la agăţat pe Facebook (link aici la Puterea http://www.puterea.ro/dezvaluiri/exclusiv-pesedistul-iubaret-loveste-din-nou-deputatul-paslaru-iese-la-agatat-din-timpul-sedintei-parlamentare-122025.html), deputatul Florin Pâslaru neagă faptul că ar fi fost victima unei farse. Pesedistul gălăţean susţine că ziariştii de la Puterea au înscenat totul pe Facebook, că i-au creat un cont fals şi că toate mesajele publicate sunt simple fabulaţii ale jurnaliştilor. „Este imposibil. Acela nu este contul meu de Facebook. Ca să vedeţi că nu e aşa, vă spun un secret despre mine. Când vreau să mă distrez şi eu cu o domnişoară, pur şi simplu mă duc să plătesc. Sunt conştient de faptul că nu sunt nici frumos, nici deştept, nici nu am simţul umorului... nimic. Şi atunci, împăcat cu aceste gânduri, dau banul şi gata!”, se arată într-un drept la replică transmis ziarului Puterea.

De altfel, punctul său de vedere este confirmat de mulţi pesedişti. „Aşa este, domnul Pâslaru nici măcar nu încearcă să agaţe. Ştie că nu are nicio şansă. Cine să-l accepte la o distanţă mică? Omul e sincer şi îşi rezolvă problemele plătind. De câteva ori ne-a trimis şi pe noi pe Centură, să îi aducem «cuceriri», deci sigur nu face el aşa ceva”, a spus un pesedist de la Galaţi.

„La câţi bani am strâns eu de la angajaţii TVG, credeţi că nu îmi permit să plătesc pentru a avea tot ce-mi doreşte inimioara?”, a completat Florin Pâslaru.

Modelul maghiar prinde şi la Galaţi / Stan va construi un gard ca să nu mai intre brăileni

Gardul construit de autorităţile ungare pentru a preveni afluxul de imigranţi sirieni le-a dat idei şi oficialilor gălăţeni. Primarul Marius Stan se pregăteşte să construiască un gard la graniţa cu Brăila, ca să prevină intrarea brăilenilor în oraş. „E o idee bună. Nu ştiu de ce nu ne-am gândit până acum. Probabil din cauză că există deja o barieră fizică majoră, respectiv Siretul. Dar, vedeţi dumneavoastră, în timp, specia brăilenilor s-a adaptat şi a învăţat să înoate, aşa că Siretul nu-i mai sperie. Vedeţi câţi campioni olimpici au la înot. Doar nu credeţi că au învăţat în bazine... Nevoia i-a transformat în înotători de calitate... toţi au vrut să emigreze în Galaţi”, a declarat primarul Marius Stan.

Astfel, potrivit planurilor adminsitraţiei gălăţene, gardul va fi construit de-a lungul Siretului. „Nu e nevoie să punem şi pază, mizăm doar pe faptul că brăilenii nu ştiu nici să ocolească, nici să sară gardul. Ce vreţi... au un anumit nivel. Galaţiul cum credeţi că a decăzut în ultimii ani? Pur şi simplu au intrat aici mai mulţi brăileni decât ne permiteam”, a completat şi city-managerul Galaţiului, Aurel Vlaicu.

Vin studenţii: Studiourile de videochat sunt deja supraaglomerate

Începutul noului an universitar a salvat şi industria erotică. După ce, timp de câteva luni, managerii studiourilor de videochat au încercat în zadar să găsească forţă de muncă de nivel superior, în ultimele zile problema pare să se fi remediat. „Nu credem să fie o coincidenţă. În mod cert, există o relaţie de cauzalitate între începerea anului universitar şi ocuparea tuturor locurilor de muncă din industria erotică. Parcă prea s-au potrivit una cu cealaltă. În plus, pe majoritatea CV-urilor primite de noi se menţionează la capitolul abilităţi că este vorba despre specialiste în Litere, Drept, Ştiinţe Economice...”, ne-a declarat Viorel Castravete, patron de videochat.

Rubrica "Pamflet" a reuşit să stea de vorbă cu o tânără care s-a angajat în aceste zile la videochat. „De când eram în şcoala generală, mi s-a tot spus să învăţ, să învăţ, să învăţ, că poate într-o zi voi ajunge studentă şi, în acest fel, mă voi putea angaja la videochat. Visul mi s-a împlinit. Din fericire, nici examenul de admitere nu a fost dificil”, a spus Marcela Splendoare, studentă şi angajată la videochat.

Florin Mădularu

Era de aşteptat! Adamescu şi-a tras şi banii adunaţi de suporteri pentru Oţelul

Eveniment previzibil în curtea Oţelului Galaţi. După ce a aflat că suporterii din Galaţi au strâns în jur de 5.000 de lei pentru a asigura deplasarea echipei la meciul cu Rapid CFR Suceava, patronul Dan Grigore Adamescu le-a mai făcut o asigurare jucătorilor. „Am auzit că în conturi au intrat cam 5.000 de lei, aşa că nu am stat pe gânduri. M-am mişcat repede şi am şi făcut o asigurare colectivă pentru jucători, să nu li se întâmple ceva, Doamne-fereşte!, pe la Suceava. Banii au şi fost transferaţi din contul clubului către contul meu personal. I-aş fi transferat la Astra Asigurări, dar firma e în faliment, aşa că nu am avut de ales”, a declarat Dan Adamescu, patronul de la Oţelul.

Mai mult, ca să nu cumva să rişte vreun accident pe drum cu autocarul, Adamescu i-a trimis pe fotbalişti pe jos până la Suceava. „Ca să nu existe niciun fel de riscuri, băieţii vor merge pe jos. Vor ajunge acolo cu o jumătate de oră înainte de meci, vor juca, apoi o vor lua din nou la pas către Galaţi”, a completat Adamescu.

Pentru a scurta distanţele, patronul echipei este hotărât să ceară FRF ca echipa să joace mai întâi toate meciurile din deplasare. „O luăm de la nord: jucăm un meci, apoi mai coborâm puţin pe jos, mai jucăm un meci, mai venim spre Galaţi”, a mai spus Adamescu.

Dan, Căpitan pe Plai

Acuze dure pentru şefii PSD Galaţi: „Au înfiinţat o celulă de primă organizată”

Direcţia Naţională Anticorupţie nu doarme. Procurorii au finalizat în aceste zile un nou dosar de primă organizată care vizează mai mulţi capi ai reţelei PSD Galaţi. „Profitând de faptul că ei controlează mai multe societăţi de interes public, alimentate din banii cetăţenilor, o serie de pesedişti de frunte din Galaţi au creat o reţea de primă organizată. Practic, din toate acele instituţii se scoteau bani ilegal, care erau oferite apoi drept primă pentru câţiva pesedişti de frunte”, se arată într-un comunicat de presă al DNA.

Biroul de presă al PSD neagă, însă, acuzaţiile. „Au fost, într-adevăr, nişte prime, dar au fost doar prime minore. Nimeni nu a avut de suferit. PSD este un partid serios, nu ne permitem să facem primă de om, cum crede lumea. E doar o iluzie, sunt informaţii incorecte, ne vom dovedi nevinovăţia”, susţin reprezentanţii PSD.

Programul Prima Şpagă

Dan Nica, văzut tot mai des la bibliotecă: „Scrie preventiv vreo trei cărţi”

Dan Nica se pregăteşte intens pentru viitor. Pesedistul a fost văzut destul de des în ultima vreme în sala de lectură de la Biblioteca "V.A. Urechia", citind şi scriind de zor.

„Omul se documentează, din câte ne-am putut da noi seama, pare că scrie nişte lucrări ştiinţifice de o inestimabilă valoare. Noi l-am întrebat ce face, iar dumnealui ne-a răspuns, misterios, că se pregăteşte pentru viitor”, ne-a declarat un angajat de la Biblioteca "V.A. Urechia".

Rubrica "Pamflet" a încercat să ia legătura telefonic cu Dan Nica, însă conversaţia noastră a fost una foarte scurtă: „Vă rog să mă scuzaţi, nu pot vorbi acum, sunt în bibliotecă şi nu se cade să vorbesc la telefon. În plus, tocmai acum am de terminat un capitol important”, a spus Dan Nica, după care a închis.

Nici până acum nu am putut să ne dăm seama dacă a fost vorba despre un capitol dintr-o lucrare sau de un capitol din viaţa dumnealui.

Sala de Tortură

Decizie bună a celor de la Facebook: Ca să evite farsele, politicienilor li se vor închide conturile

După ce Florin Pâslaru a fost victima unei farse de prost gust, Facebook a anunţat că va lua măsuri. Astfel, pentru a se evita situaţii de genul Pâslaru - Consuela, politicienii români nu vor mai avea dreptul să îşi facă conturi. „E o decizie de bun-simţ. Practic, altceva nu se poate face, pentru că e clar că ei vor pica mereu în capcană. Sunt şi ei oameni, e normal să cadă pradă tentaţiilor. De aceea, am decis că este mai bine ca oameni precum Pâlsaru să nu mai aibă acces la reţelele de socializare”, se arată într-un comunicat al Facebook.

În plus, se pare că şi societatea civilă va lua atitudine. „Vor fi interzişi chiar şi în comunitate, ca să nu mai existe niciun fel de risc”, a spus Valentin Popescu, membru al societăţii civile.

FakeLook


 

Precizare

Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 3129 ori Ultima modificare Luni, 28 Septembrie 2015 00:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.