Dieta pe bază de sex. Cât poţi slăbi făcând amor

Dieta pe bază de sex. Cât poţi slăbi făcând amor
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Partidele fierbinţi de amor nu fac minuni doar asupra dispoziţiei şi sănătăţii, ci şi asupra siluetei, potrivit studiilor. Un studiu recent arată că femeile sunt dispuse să aibă relaţii sexuale la sfârşitul unei zile lungi şi obositoare, pentru că sunt convinse că acesta este un mod de a pierde în greutate, potrivit Mediafax. Cercetările arată că 76 la sută dintre femei sunt dispuse să includă în rutina nocturnă activitatea sexuală, dacă sunt de părere că le ajută să ardă calorii, scrie dailymail.co.uk.

Aproape două treimi dintre femeile care au abonamente la săli de sport au spus că sunt mai fericite dacă atunci când fac sex sau curăţenie ard acelaşi număr de calorii ca la o şedinţă la sala de fitness. „O jumătate de oră de relaţii sexuale ajută la arderea a 150-250 de calorii şi poate ajunge chiar la 350 de calorii, în funcţie de cât de activă este persoana în cauză”, a declarat Kerry McCloskey, autoarea cărţii „Dieta bazată pe sex”.

Dieta pe bază de sex, populară în rândul celebrităţilor

Vestea despre dieta bazată pe sex a ajuns şi la urechile vedetelor de la Hollywood. Interpreta dezinhibatei Samantha Jones din „Sex and the City”, actriţa Kim Cattrall, spune că activitatea sexuală este una dintre metodele folosite de ea în dietă, alături de exerciţiile pilates şi antrenorul personal de sport. Cântăreaţa Mel B, fostă membră a trupei Spice Girls, spune că această dietă a ajutat-o să slăbească, după naştere. Studiile au arătat că, pe lângă beneficiile asupra siluetei, exerciţiile sexuale îmbunătăţesc şi sănătatea, scăzând riscul de atacuri de cord şi prelungind, în acelaşi timp, viaţa. Doctorii susţin că endorfinele eliberate stimulează celulele sistemului nervos şi ajută la prevenirea cancerului şi a ridurilor.

Citit 2943 ori Ultima modificare Vineri, 09 Octombrie 2015 11:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.