PAMFLET/ Liberalii au stabilit deja viitorul primar

PAMFLET/ Liberalii au stabilit deja viitorul primar
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

* Alegerile interne din PNL l-au desemnat deja pe Marius Stan drept câştigător al alegerilor locale de anul viitor

Marius Stan a câştigat bătălia internă din PNL: candidatul liberalilor va fi Ciumacenco

Deja-vu! Bătălia internă din PNL pentru stabilirea candidatului la Primărie a fost câştigată din nou de Marius Stan: liberalii vor fi reprezentaţi în cursa electorală de anul viitor de Nicuşor Ciumacenco, candidatul cu cele mai mari şanse de a pierde lupta în faţa lui Marius Stan. "Anul acesta, mergem la sigur, nu vrem să riscăm să câştigăm, naibii, Primăria. Deci s-a decis: ne va reprezenta Ciumacenco", a spus şeful liberalilor gălăţeni, Victor Paul Dobre. Acesta a estimat la 95 la sută şansele ca Nicuşor Ciumacenco să fie din nou bătut de Marius Stan. „Practic, ştim dinainte ce se va întâmpla. Sondajele noastre îl dau pe Ciumacenco drept favorit pentru locul al doilea în cursa electorală. Sigur, mai e până la anul, însă mare lucru nu se va mai putea schimba. Cel mult, prestaţia lui Ciumacenco din campanie poate să mai mărească puţin distanţa dintre el şi Marius Stan. Oricum, va fi vorba de maximum cinci, şase procente", a completat Victor Paul Dobre.

Marius Stan a comentat şi el alegerea liberalilor. "Au luat cea mai bună decizie. Din acest moment, numai un dezastru natural ar mai putea schimba lucrurile din punct de vedere electoral pentru la anul. Le mulţumesc celor din PNL pentru încrederea acordată. Sper să nu îi dezamăgesc nici de data asta", a spus Marius Stan.

Bacalbaşa apelează la şantaj pentru a rămâne şef la CJ: „Dacă nu mă votaţi, mă întorc la Judeţean”

Nicolae Bacalbaşa demonstrează încă o dată că nu are scrupule atunci când este vorba despre destinul său politic. Pentru a-i convinge pe gălăţeni să-l voteze din nou drept preşedinte al Consiliului Judeţului, Bacalbaşa apelează chiar şi la şantaj. „Ce trebuie să ştie oamenii este că, dacă nu voi fi ales din nou în fruntea judeţului, îmi voi relua slujba de medic la Spitalul Judeţean. Să fie clar!", a anunţat Bacalbaşa pe Facebook.

Reacţia cetăţenilor din judeţ nu a întârziat să apară. Mai mulţi oameni de bine au înfiinţat un grup de sprijin pentru Bacalbaşa. "Trebuie să facem tot posibilul ca domnul Bacalbaşa să rămână la CJ. Nu putem risca, consecinţele ar putea fi dramatice pentru noi. Trebuie să facem alegerea corectă: din două rele, îl vom alege pe cel mai mic", a spus Relu Busuioc, preşedintele Grupului de Sprijin pentru Bacalbaşa.

De fapt, mai susţin surse din cadrul grupului, cel mai mare risc ar fi ca Bacalbaşa să îşi reia şi funcţia de purtător de cuvânt al Spitalului. "Imaginaţi-vă ce s-ar întâmpla dacă domnul Bacalbaşa ar da din nou declaraţii pentru Ştirile de la Ora 5. Un adevărat dezastru, un cataclism pe care nu ni-l putem permite", a mai spus Relu Busuioc.

Potrivit unor informaţii din cercul de încredere al lui Bacalbaşa, actualul preşedinte ale CJ ar fi decis chiar să îşi reia apariţiile la emisiunile de divertisment. "Ăsta chiar că ar fi sfârşitul lumii!", a mai comentat Busuioc.

Luat de val, Aurel Stancu a plătit şi salariile restante de la TVG

Patronul RTV, jurnalistul şi scriitorul Aurel Stancu, nu se mai poate opri din plătitul salariilor restante ale foştilor săi angajaţi. Prins în vârtejul plăţilor, Aurel Stancu nu s-a mai putut opri din dat bani şi a început să plătească şi salariile pe care Florin Pâlsaru le are de dat angajaţilor de la TVG. "Am intrat în ritm şi nu m-am mai putut opri. Am plătit câteva miliarde celor care au muncit pentru mine şi, pur şi simplu, m-am lăsat dus de val. Când m-am trezit din ameţeală, deja semnasem pentru transferul a vreo cinci miliarde în contul celor care au lucrat la TVG. Asta e, nu-mi pare rău, până la urmă nu e chiar o tragedie", a declarat Aurel Stancu.

Dacă pentru patronul RTV nu e chiar o nenorocire să plătească salarii restante, chiar şi ale altora, în schimb este un adevărat dezastru pentru Florin Pâslaru, patronul TVG. Acesta s-a arătat extrem de deranjat de gestul lui Aurel Stancu. "Înţeleg că pe el îl doar în pălărie de statutul de patron de televiziune, dar eu am un standard, o aroganţă. Nu poţi să plăteşti salarii doar aşa, pentru că ai bani şi vrei să te spargi în figuri. Poate multă lume îşi închipuia că eu nu dădeam bani angajaţilor pentru că nu aveam... Nici vorbă: pur şi simplu era vorba despre faptul că eu respectam nişte principii: oamenii nu trebuie plătiţi niciodată! Mai ales dacă îşi fac treaba!", a declarat Florin Pâslaru.

Studiu în prag de iarnă: Gălăţenii, mai îngrijoraţi de numărul concertelor cu Hruşcă decât de frig

Gălăţenii sunt cu adevărat îngroziţi de venirea iernii. Potrivit unui sondaj realizat de un grup de sociologi de la Universitatea „Dunărea de Jos”, oamenii nu sunt îngrijoraţi de temdperaturile scăzute de afară şi din apartamente, cât mai ales de faptul că Ştefan Hruşcă va începe să ţină concerte de Crăciun. "Cu temperaturile ne-am obişnuit. Inclusiv cu îngheţul din case, motiv pentru care trebuie să-i mulţumim primarului Marius Stan. Dar nu ne putem obişnui deloc cu gândul că Ştefan Hruşcă va ţine câte zece concerte pe zi! E prea mult. Ca să nu mai spun că şi în maxi-taxi, şi prin supermarketuri, tot colinde cu Hruşcă vom fi nevoiţi să ascultăm", a spus Georgică Ciortan, cetăţean de bun-simţ din Galaţi.

Locuitorii din Galaţi au chiar mai multe motive de îngrijorare. Potrivit unor informaţii neconfirmate oficial până la această oră, se pare că şi Fuego, şi Ştefan Bănică ar fi anunţat o serie de concerte de Crăciun în Galaţi. "Asta ar fi chiar nasol tare. Mai bine veneau friguri de minus o sută de grade...", a mai spus Georgică Ciortan.

INdependent la Primărie

Cătălin Cristache dă în judecată rubrica Pamflet: Chiar nu exist? De mine de ce nu faceţi mişto?

Cătălin Cristache, candidatul la Primăria Galaţi de care nu a auzit nimeni până acum, este revoltat de faptul că rubrica Pamflet nu i-a acordat până acum spaţii extinse, pe măsura şanselor sale de a deveni primar al oraşului. O serie de surse din politică afirmă că personajul este gata-gata să dea în judecată rubrica pentru simplul motiv că nu a fost subiectul glumelor până acum. "Mi se pare incredibil! Să anunţi că vrei să candidezi, să te vrea lumea primar, să fii aproape pe locul întâi în sondajele de opinie şi să nu se facă mişto de mine? E chiar aberant! Ce aşteaptă cei de la "Viaţa liberă"? Să câştig alegerile ca să bage o poantă şi despre mine?", le-a declarat Cristache unor apropiaţi.

Potrivit aceloraşi surse, în cazul în care ameninţările cu judecata nu vor avea efect, Cătălin Cristache intenţionează chiar să cumpere spaţiu publicitar în această rubrică, în care să vină singur cu băşcălia despre propria persoană. "Mai stau vreo lună, două... dacă nu apar la Pamflet, fac singur un pamflet despre mine şi îl public cu bani! Aşa nu se mai poate", a mai spus Cristache.

Păcălin Cristache

Un zvon ciudat circulă prin Cudalbi: "Cică după două luni, vinul începe să se limpezească"

Cudălbenii trăiesc adevărate momente de uluială în aceste zile. Câţiva locuitori ai comunei care au lucrat o perioadă în Italia susţin că vinul se limpezeşte dacă este lăsat mai mult de două, trei luni. "Au venit câţiva băieţi din străinătate şi au început să lanseze o serie de zvonuri prin comună. Cică vinul se lipezeşte după vreo 70-80 de zile. Nici nu mai ştim ce să credem, suntem cu adevărat debusolaţi. Nimeni din comună nu poate să confirme această teorie, pentru că în nicio gospodărie de la noi vinul nu a avut viaţă mai mult de 30, hai 40 de zile. O fi aşa, nu negăm, dar pur şi simplu nu ne vine să credem. Noi nu ştim decât de tulburel, altfel nu am băut niciodată", a spus Mitică Păhărel, cudălbean.

Autorităţile locale din Cudalbi sunt chiar pregătite să verifice anul acesta teoria. "Le cerem oamenilor să lase vinul mai mult timp în butoaie. Cine ştie, s-ar putea să avem o surpriză. Ştiu, va fi un adevărat chin, va fi chiar tragedie până prin decembrie, ianuarie, dar suntem datori să încercăm", a spus secretarul comunei Cudalbi, Viorel Veveriţă.

Victor Tulbure

Adevăratul motiv pentru care s-a închis Divino: Fotbaliştii de la Oţelul chiar nu mai sunt plătiţi

Misterul a fost lămurit! S-a descoperit adevăratul motiv pentru care Divino îşi închide porţile: fotbaliştii de la Oţelul nu mai sunt plătiţi de vreo jumătate de an. "E greu să te descurci în condiţiile în care fotbaliştii care vin acum trag de o cola toată noaptea. Pur şi simplu, mergeam pe gaură de când nu s-au mai dat lefuri la Oţelul. Ca să nu mai spun că, pe vremuri, alta era treaba, când veneau adversari de Liga I la Galaţi ca să joace cu Oţelul. Una e să îţi vină Tamaş în cantonament cu Dinamo, alta e să îţi apară Puţanu, de la Bucovina Pojorâta. Păi când a venit Pojorâta la meci la Galaţi, au intrat cinci pe un bilet, şi-au luat o apă, apoi mergeau la baie şi o tot umpleau de la chiuvetă. Penibil!", a declarat managerul Divino.

Local de Fifiţe

Târgul de Toamnă n-a fost chiar un succes. Legumele Eugen Durbacă şi Viorel Ştefan au lipsit

Ediţia de anul acesta a Târgului de Toamnă nu a mai avut succesul din anii trecuţi. Deşi au venit suficiente oficialităţi publice şi politice, acestea nu au făcut nici cât o ceapă degerată la târg, din cauză că principala atracţie, leguma politică, a absentat. "Sincer să vă spun, am venit special ca să văd o legumă adevărată. Dar nici Durbacă, nici Viorel Ştefan nu s-au învrednicit să ne onoreze cu prezenţa. A fost chiar un fâs. Nici nu vreau să mai vin vreodată", a spus Lică Barabulă, cetăţean din Galaţi.

Potrivit unor surse, cei doi nu au putut veni la Galaţi din cauză că au fost reţinuţi cu o expoziţie specială la Muzeul Antipa.

Cârdul de Toamnă


Precizare

Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 3074 ori Ultima modificare Luni, 12 Octombrie 2015 00:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.