Câte femei sunt ATRASE de alţi bărbaţi decât cei cu care sunt căsătorite

Câte femei sunt ATRASE de alţi bărbaţi decât cei cu care sunt căsătorite
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Femeile fac pasiuni pentru alţi bărbaţi decât cei cu care au o relaţie serioasă ori cu care sunt căsătorite într-o proporţie surprinzător de mare. Atracţia fizică pe care o simt faţă de alţi bărbaţi se manifestă, de obicei, prin flirt sau prin faptul că se gândesc la ei în timpul actului sexual. Unele dintre aceste femei depăşesc graniţa flirtului şi fac pasul către infidelitate, arată o cercetare realizată în acest sens.

Şapte din zece femei au astfel de fantezii

Femeile au fantezii sexuale care implică alţi bărbaţi decât cei cu care au o relaţie sau sunt căsătorite mai des decât ne-am imagina, arată un studiu desfăşurat de Universitatea Indiana din SUA. Mai exact, 70 la sută din femei au admis că sunt atrase de alţi bărbaţi şi că se gândesc la ei în mod frecvent, deşi sunt îndrăgostite de partenerii lor de viaţă. Acest tip de atracţie se manifestă, de regulă, prin faptul că acestea flirtează cu cei pentru care fac o pasiune, au fantezii cu ei când se masturbează sau când fac sex cu partenerii lor de cuplu sau chiar caută informaţii despre ei pe conturile de reţele sociale.

Un comportament perfect normal

La studiu au participat femei care se aflau într-o relaţie serioasă, cele mai multe fiind căsătorite de cel puţin trei ani. Unul dintre autorii studiului, psihologul Margo Mullinax, a explicat pentru publicaţia Woman’s Health că este perfect normal să dezvoltăm astfel de sentimente şi faţă de alte persoane. Pasiuni de acest gen apar tot timpul. Nu se opresc doar pentru că te căsătoreşti sau pentru că te îndrăgosteşti de cineva. Este firesc să te simţi atras de diverse persoane atunci când eşti înconjurat mult timp de aceleaşi figuri, cum se întâmplă la locul de muncă, de exemplu, a subliniat acesta. Psihologul consideră că acest lucru se întâmplă şi în cazul bărbaţilor, deşi studiul a vizat de această dată numai femeile.

Atracţia fizică primează

Cercetarea a arătat, de asemenea, că cele mai multe femei se simt atrase doar fizic de alţi bărbaţi, mult mai puţine fiind cele care au pomenit de o anumită conexiune emoţională sau de o anumită chimie simţită faţă de alţi bărbaţi. Deloc surprinzător, un sfert dintre pasiuni vizau un coleg de muncă, urmaţi îndeaproape de foşti iubiţi şi prieteni apropiaţi cuplului. Dintre femeile care au admis că se simt atrase fizic de alţi bărbaţi, numai 5 la sută au şi recunoscut că au fost infidele. Totuşi, procentul ar putea fi mult mai mare, dar este posibil ca femeile intervievate să nu fi avut curajul să recunoască, au precizat autorii. Conform unui alt studiu, care a vizat infidelitatea, aproximativ 20 la sută din persoanele care au o relaţie, femei sau bărbaţi, îşi înşală partenerul.

(Surse online)

Citit 4430 ori Ultima modificare Vineri, 16 Octombrie 2015 20:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.