ASTROLOGIA GELOZIEI/ Cele mai posesive femei, în funcţie de zodie

ASTROLOGIA GELOZIEI/ Cele mai posesive femei, în funcţie de zodie
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Astrele joacă un rol semnificativ în comportamentul nostru, în unele situaţii având chiar efecte distructive, spun astrologii. Nativele Scorpion sunt extrem de posesive, fiind geloase pe oricine a stat vreodată în apropierea partenerilor lor. Cea mai mare problemă cu care se confruntă este că nu-şi pot controla emoţiile de această natură şi izbucnirile sunt deosebit de virulente. Posesivitatea este un companion constant şi pentru nativele zodiei Peşti. De regulă, femeile născute sub acest semn zodiacal pretind mult prea multe dovezi de dragoste şi atenţie de la parteneri, iar atunci când aşteptările lor nu sunt îndeplinite, se distanţează. Adesea nu sunt capabile să ierte nici cea mai mică greşeală.

Femeile Berbeci sunt dependente de încrederea deplină în parteneri, pentru că detestă minciuna şi ipocrizia. Însă tocmai pe acest fond, aceste native au ajuns să se numere printre cele mai posesive din zodiac, uneori devenind victimele propriei suferinţe, din cauza neîncrederii. Indicat este ca femeile Berbec să discute sincer cu partenerii lor de viaţă orice bănuială ar avea, altfel vor fi consumate de îndoială.

Mândria şi teama de a nu fi respectate şi iubite le transformă şi pe Leoaice într-una dintre cele mai posesive zodii. Astfel, când nativele Leu sunt rănite de persoana iubită, acestea suferă mai mult din cauză că şi-au pierdut puterea decât din cauza iubirii trădate. Nu degeaba, Leoaicele au aşteptări foarte mari de la partenerii lor de viaţă.

(Surse online)

Citit 1628 ori Ultima modificare Sâmbătă, 31 Octombrie 2015 01:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.