VIDEO/ Beatbox şi o lecţie de viaţă la X Factor cu gălăţeanul Zen

VIDEO/ Beatbox şi o lecţie de viaţă la X Factor cu gălăţeanul Zen
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ridicaţi în picioare, spectatorii, dar şi juriul (Delia, Ştefan Bănică şi Horia Brenciu) l-au aplaudat pe gălăţeanul Florin Drăgoi, un elev în vârstă de 16 ani, care a oferit, vineri noaptea, la X Factor, pe Antena 1, mai mult decât un moment extraordinar de beatbox. Ne-a dăruit o lecţie de viaţă. Florin nu poate merge la fel de drept şi de uşor ca majoritatea noastră. A venit pe lume prematur, a fost ţinut la incubator, iar excesul de oxigen i-a afectat locomoţia şi a rămas cu un handicap fizic.

„Merg mai strâmb. Eu nu am nicio problemă cu asta, nu mă afectează deloc. Chiar sunt împăcat, am prietenii mei, am familia mea, mie nu-mi trebuie mai mult! Când eram mai mic recunosc, aş fi vrut şi eu să ies afară, să mă joc cu copiii, să joc fotbal, să alerg… Abia acum un an şi ceva am conştientizat ce am ratat în copilărie. Dar îmi iubesc părinţii şi ştiu că ei au făcut tot ce trebuie ca să mă simt cât mai bine posibil”, a mărturisit gălăţeanul. Vesel, plin de viaţă, social şi activ, adolescentul a fost filmat în Parcul Cloşca, înconjurat de prieteni. Şi pentru a-şi lua revanşa, purtat în spate de un prieten, Florin a marcat în poartă un gol, pe terenul de fotbal.

Improvizaţie pentru că a uitat numărul

„Îmi place să îmi ascult muzica”, a mărturisit Florin care şi-a ales un nume de scenă inspirat: Zen. Fără să bănuiască talentul gălăţeanului, juriul şi publicul au aşteptat nerăbdători momentul artistic: un beatbox de senzaţie!

„Bravo, Zen!”, au fost primele cuvinte ale lui Bănică.

„Nu ştiu dacă o să mă credeţi, am repetat numărul timp de trei săptămâni, dar l-am uitat! Şi-am improvizat”, a mărturisit Florin Drăgoi.

Judecata juriului

„Mi-a plăcut tare mult de tine Zen. Şi nu m-aşteptam! Am crezut că o să cânţi! Şi cu genul asta de beatbox, eu cred că dacă găsim şi o fată frumoasă să-ţi placă şi ţie, există multe posibilităţi. Singura ta şansă este să intri într-un grup. Pentru perseverenta, pentru talentul tău, îţi dau un DA”, i-a spus Ştefan.

„Spuneai că atunci când ai fost băgat în incubator a primit foarte mult oxigen. Acum nouă ne-ai dat mult oxigen, dar a fost de cea mai bună calitate! Bine ai venit la X Factor. DA din partea mea!”, i-a spus Horia.

„Pentru că vreau să fiu ZEN în această perioadă, răspunsul meu este DA”, a punctat Delia.

„Este muncă multă să faci beatbox! Ai ca instrumente limbă, buze, gât, şi e obositor! E teribil de greu”, avea să mărturisească artista.

„A fost superb! Mi-a plăcut foarte mult”, a spus gălăţeanul şi a accepltat pe loc să facă parte dintr-o trupă.

Succes la X Factor, Zen!

Sursa foto: Antena 1

Citit 1420 ori Ultima modificare Sâmbătă, 31 Octombrie 2015 18:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.