Ştiaţi că friptura şi salata se pot bea?

Ştiaţi că friptura şi salata se pot bea?
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Stabilit în New York, Till Krautkraemer este fondatorul MeatWater, o companie producătoare de suplimente nutritive sub forma unor băuturi cu arome neobişnuite de cheeseburger, pui la grătar, cârnaţi, friptură, salată şi alte alimente pe care suntem obişnuiţi să le mestecăm.

Dorind să promoveze un stil de viaţă sănătos, firma americană a lansat, la începutul anului 2011, patru noi produse pe gustul vegetarienilor. Deşi acestea sunt caracterizate de arome tipice diferitelor tipuri de carne, produsele nu conţin ingrediente de origine animală.

Aceste noi versiuni alimentare, din linia MeatWaterVOID, includ arome precum: salată de somon - gust de file de somon cu lăptuci, sparanghel şi seminţe de muştar; salată de pui la grătar - o băutură de culoare verde care se presupune ca ar avea gust de pui fript, spanac, ceapă şi oţet balsamic; salată thailandeză din carne de vacă - o băutură de un roşu închis, uşor picantă, dar cu un foarte pregnant gust de friptură de vită, amestecat cu cele de castravete, lăptuci şi usturoi; iar aroma favorită a producătorului: salata caraibiană de creveţi, un amestec lichid de un roz deschis având gust de creveţi la grătar şi mirodenii felurite.

Cele patru sortimente combină până la 300 de arome diferite. Pentru a savura deplin oricare dintre produsele companiei, creatorul lor sugereaza consumarea în varianta uşor încălzită a acestora.

Exceptând cele patru amestecuri recent promovate, firma americană mai dispune de alte 60 de sortimente la fel de interesante, cu succese răsunătoare prin diverse părţi de lume, îndeosebi graţie imitării unor gusturi tradiţionale, accesibile altfel numai în urma unor laborioase procese gastronomice. Spre deosebire de noua linie de produse, VOID, multe dintre celelalte marca MeatWater conţin compuşi de origine animală.

Citit 915 ori Ultima modificare Marți, 03 Noiembrie 2015 14:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.