Unde ne petrecem timpul liber în acest weekend, în Galaţi

Unde ne petrecem timpul liber în acest weekend, în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

New York Pub

„NY’s Finest” e numele evenimentului ce va avea loc astăzi, 6 noiembrie, începând cu ora 23,30. Invitatul special este DJ Paul Damixie, foarte apreciat în momentul de faţă pentru remixul piesei Hello. Începutul serii va fi animat de DJ Razz. Intrarea este liberă.

Ca în fiecare sâmbătă, DJ Cerbu şi MC Mihai Bejan vă aşteaptă şi mâine, 7 noiembrie, la petrecerea visătorilor, începând cu ora 23,00. Intrarea este liberă.

Casa Veche

Casa Veche organizează ca în fiecare weekend distracţie de toate felurile. Vineri, are loc evenimentul Boom Party, unde invitat special este DJ Yahim. Intrarea este liberă.

Şi sâmbăta este un prilej bun de distracţie pentru studenţi. Începând cu ora 22,00, aceştia pot participa la „Clubbing Party”.

Weekendul se încheie cu „Wow” şi „Spritz”, evenimente organizate exclusiv pentru studenţi, la care intrarea este liberă.

Club Seawolves

Iubitorii muzicii rock pot petrece alături de membrii clubului Seawolves ca într-o adevărată familie. Astăzi, 6 noiembrie, clubul aniversează trei ani de când şi-a deschis uşile. Organizatorii promit o seară pe cinste, dar şi o masă în amintirea verii, cu grătar şi mămăligă tăiată cu aţa. Intrarea este liberă, iar oricine este binevenit.

Club Infinity

Club Infinity se pregăteşte şi weekendul acesta de petrecere. „The Story of Your Night Life” este numele evenimentului ce are loc sâmbătă, 7 noiembrie, începând cu ora 23,00. Acesta va da tonul distracţiei pentru întregul sfârşit de săptămână şi le va asigura petrecăreţilor buna dispoziţie. Intrarea este liberă.

Place Pub

DJ Goblin vă invită astăzi, 6 noiembrie, de la ora 22,00, pe valul petrecerii „Funky Place”. Astfel, cele mai bune melodii funky vor fi mixate cu profesionalism în acest început de weekend, la Place Pub. Intrarea este gratuită.

Union Jack

Meniul serii de vineri în Union Jack este condimentat doar cu muzică live de calitate, direct din „bucătăria CandyBar”. Aşadar, astăzi, 6 noiembrie, de la ora 20,00, Oana Mirică - voce, Vali Dolea - chitară, Andrei Tanasaciuc - chitară bas şi Alex Bucătaru - la tobe vor întreţine atmosfera, pentru un început de weekend relaxant. Intrarea este liberă.

Ritmurile muzicii live continuă duminică, de la ora 20,00, alături de trupa „Trio Evergreen. Intrarea este, de asemenea, gratuită.

Summer Time

Tonul distracţiei la Summer Time îl vor da astăzi, 6 noiembrie, de la ora 23,30, DJ Fanyo şi oaspetele special Mihai Popoviciu. Invitatul, originar din Sibiu, este considerat unul din cei mai inovatori producători de muzică electronică din estul Europei. Pentru câteva ore pe ritmuri de calitate, gălăţenii vor plăti 15 lei.

Pentru că weekendul nu se sfârşeşte astăzi, atmosfera de petrecere va fi întreţinută sâmbătă, de la ora 23,30, până dimineaţa, de DJ Gabi Ifrim. Intrarea este gratuită.

Union Jack Studio

O petrecere fosforescentă va avea loc astăzi, de la ora 23,00, în Union Jack Studio. Alături de DJ Gabriell, gălăţenii cu vârste de peste 18 ani vor da startul weekendului. Dress-codul petrecerii: accesoriile vestimentare cu neon sau fosforescente. Intrarea este gratuită.

Liber la distracţie este şi sâmbătă. De la ora 23,00, Olix şi Dan Finţescu vor fi în Union Jack Studio pentru a mixa pe gustul tuturor petrecăreţilor.

 

Citit 1687 ori Ultima modificare Joi, 05 Noiembrie 2015 17:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.