UNDE şi CUM ne distrăm de HALLOWEEN în cluburile gălăţene

UNDE şi CUM ne distrăm de HALLOWEEN în cluburile gălăţene
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* An de an, şi gălăţenii obişnuiesc să meargă la petreceri „de groază” şi să se costumeze cât mai îndrăzneţ


Halloween-ul are loc în noaptea de 31 octombrie şi mai este cunoscut şi sub numele de „All Hallows Day” (Sărbătoarea Tuturor Sfinţilor) celebrată de creştinii catolici şi de protestanţi. Pe vremuri, oamenii credeau că în această noapte spiritele umblă pe pământ şi se deghizau de teamă ca acestea să nu-i recunoască. Astfel, se credea că spiritele îi confundau cu alte fantome şi îi lăsau în pace. Deşi prin unele locuri se mai organizează parade ale costumelor, peste tot în lume oamenii preferă să sărbătorească prin petreceri costumate.

Daily Pub

Petrecere horror

Vineri, 30 octombrie, la miezul nopţii se dă adunarea în Daily Pub. Regula pe care trebuie să o respectaţi la această petrecere este să vă deghizaţi în tot felul de personaje cât mai înfricoşătoare. MC-ul care va da tonul la distracţie va fi, ca de obicei, Liviu Stoica.

SummerTime Pub

Cea mai tare petrecere de Halloween

SummerTime Pub organizează, vineri şi sâmbătă, începând cu ora 22,00, cea mai mare petrecere de Halloween, făcând ca „iadul” să se dezlănţuie. Vineri, 30 octombrie, invitaţii speciali sunt DJ Mano&Dobrikan. Noaptea va fi deschisă de DJ Gabi Ifrim. Preţul unui bilet este de 10 lei. Sâmbătă, începând cu aceeaşi oră, DJ Gabi Ifrim vine cu tot cu ceaţa de la malul mării pentru, la Dunăre pentru a oferi petrecăreţilor un cadru muzical incendiar. Fetele au intrarea liberă, iar preţul unui bilet pentru băieţi este de 10 lei.

New York Pub

Fantome şi zombi

„American Horror Story” se numeşte petrecerea ce se va desfăşura, sâmbătă, 31 octombrie, începând cu ora 23,30, în New York Pub. Toţi cei care vor să petreacă un Halloween cu adevărat de speriat sunt aşteptaţi să se alăture găştii, desigur purtând costume specifice.

Club S

Premii pentru costume

„Halloween Party” este numele evenimentului ce se va desfăşura duminică, 1 noiembrie, începând cu ora 23,00, în club S, alături de DJ Ciprian Albu şi MC Mihai Bejan. Cei care vor fi costumaţi vor primi un shot gratuit. Studenţii au intrarea liberă până în ora 00,00, în baza carnetului de student. După ora 00,00, preţul unui bilet pentru băieţi este de 5 lei, iar un bilet întreg ajunge la suma de 15 lei. Fetele au intrarea gratuită toată noaptea.

 

Club Infinity

Adunarea spiritelor

Petrecăreţii se pot aduna sâmbătă, începând cu ora 23,00, în Club Infinity, care va deveni pentru o seară „casa bântuită”. Atmosfera magică va fi întreţinută de DJ Foicash şi Bussu. Intrarea este liberă.

 

Union Jack

Zece ani de rock adevărat cu Trupa Over

„HELLOin” este numele evenimentului ce se va desfăşura în Union Jak, sâmbătă, începând cu ora 20,00. Invitaţii speciali sunt băieţii de la „Over” care vor celebra cu această ocazie, 10 ani de concerte rock. Multă muncă, seriozitate, dar şi multe sacrificii. Au cântat pe aceeaşi scenă cu Iris, Cargo, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Alternosfera şi multe alte trupe celebre. Intrarea este liberă.

Union Jack Studio

Un weekend de groază

În Union Jack petrecerea de Halloween va dura două nopţi. Vineri, începând cu ora 23,00, are loc sezonul vrăjitoarelor şi al distracţiei. Muzica şi atmosfera vor fi întreţinute de Dj Grabiell. Intrarea este gratuită. Sâmbătă, începând cu ora 23,00, petrecerea continuă alături de „The Scary Entertainers”: DJ Oscar şi MC Coco şi Ştefan Sax. Aceştia promit cea mai tare atmosferă şi cel mai înfricoşător decor. Intrarea este liberă.

Citit 1543 ori Ultima modificare Joi, 29 Octombrie 2015 23:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.