VIDEO/ O fată rock din Galaţi, SURPRIZA serii la X Factor

VIDEO/ O fată rock din Galaţi, SURPRIZA serii la X Factor
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Audiţiile show-ului X Factor s-au încheiat, vineri seara, la Antena 1, dar nu fără o nouă voce de senzaţie din Galaţi. Liz (Elisabeta) Pricop a fost cu adevărat o apariţie rock: jachetă de piele, păr lung, colanţi negri şi mult argint! Alături de ea se aflau nu mai puţin de trei aliaţi puternici: mama ei, profesoara de canto Monica Măciuceanu şi… Bunelu’, un talisman sub forma unui ursuleţ de pluş, cu ochelari, de care Liz nu s-a despărţit nici măcar pe scenă. Ocazie bună pentru ca Ştefan Bănică s-o întrebe ce dorea să devină când era mică.

„Mama lucra la fabrica de bere din Galaţi şi eram fascinată de cei care curăţau vagoanele de cereale după ce le descărcau. Şi întotdeauna, până pe la cinci ani, am zis: «Vreau să fiu măturător de vagoane la mama la fabrică». Acum sunt operator la un call center”, a povestit gălăţeanca.

Când au auzit ce cântă, Oscar Benton - „Bensonhurst Blues”, membrii juriului au făcut ochii mari. La final, i-au strigat „Bravo, Liz!” în vreme ce publicul, ridicat în picioare, o aplauda.

„Păi nu putea să fie o alegere mai bună decât Oscar Benton pentru genul acesta de glas. La al doilea bui-bui-bui, acolo m-ai cucerit!”, a declarat Ştefan Bănică.

„Ai o voce specială, ştii asta! Eşti un personaj, nu eşti o voce comună, scoate în evidenţă asta! Ţi-ar ieşi foarte bine: «Da, mamă!»”, i-a spus Delia.

„E adevărat că noi aici avem surprize foarte mari! acesta este un lucru formidabil care se întâmplă numai la X Factor. Nu credeam că vine o femeie care cântă melodia unui bărbat şi o cântă perfect!”, a mărturisit Horia Brenciu.

Simţind că explodează de fericire, fata rock din Galaţi a fost surpriza X Factor şi, fireşte, a primit trei DA-uri din partea juriului. Iar dacă al patrulea jurat, publicul, îi va oferi voturile de care are nevoie, Liz ar putea ajunge direct în galele live ale X Factor. Noi îi ţinem pumnii!

Sursa foto, Antena1

Citit 4350 ori Ultima modificare Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015 18:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.