Vineri seară, la TVR/ Votaţi-o pe gălăţeanca Irina Popa în semifinala Eurovision!

Vineri seară, la TVR/ Votaţi-o pe gălăţeanca Irina Popa în semifinala Eurovision!
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

UPDATE Cum o puteţi vota pe gălăţeanca Irina Popa în semifinala Eurovision

Potrivit comunicatului TVR, telespectatorii vor putea vota de pe acelaşi număr de telefon pentru una sau pentru mai multe melodii, dar numai o singură dată pentru fiecare melodie, din momentul în care se vor declara deschise liniile telefonice. Lliniile telefonice se vor deschide la semnalul "Start vot!", în jurul orei 23,30 şi se vor închide după 20 de minute, la semnalul "Stop vot!". Votul va putea fi exprimat trimiţând numărul de intrare în concurs al favoritului (01, 02, 03,...12), prin SMS, la numărul 1200 (tarif: 1 euro + TVA), număr valabil în reţelele Digi Mobil, Orange, Telekom şi Vodafone, ori sunând la acelaşi număr de telefon — 1200 şi tastând numărul piesei favorite din concurs: 01, 02, 03... 12, cu acelaşi tarif (1 euro + TVA/apel), valabil în reţelele Orange, Telekom şi Vodafone.

Irina Popa are numărul patru în concurs.


Gălăţenii iubitori de muzică bună, şi nu numai ei, au o misiune importantă vineri seară: s-o voteze pe Irina Popa în semifinala Eurovision! Competiţia a cărei miză este calificarea în finala Selecţiei Naţionale Eurovision România se desfăşoară la Sala Sporturilor din Baia Mare şi va fi transmisă în direct, de la ora 20,30, de TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi, online, pe www.tvrplus.ro. Irina are numărul patru în concurs şi va interpreta piesa „Letting Go”, pe care aţi putut-o asculta şi în limba română, în varianta „Lasă-mă, eu te las!”.

Aşa cum v-am mai informat, Irina Popa are de înfruntat, în semifinală, alţi 11 concurenţi: trupa Jukebox, Mihai Trăstariu, Ovidiu Anton, Florena, Doru Todoruţ şi Irina Baianţ, Dream Walkers, Hayley Evetts, Andra Olteanu, Vanotek feat. The Code & Georgian, Sandra şi Mihai Băjinaru.

Dintre cele 12 melodii semifinaliste doar şase vor accede în finală: patru alese de un juriu de specialitate, iar două de către public, prin televot. În finala Selecţiei Naţionale Eurovision România 2016, programată pe 6 martie, publicul este singurul care va vota şi va alege reprezentantul României pentru scena de la Stockholm.

O surpriză pentru toţi

Asta ne promite gălăţeanca Irina Popa, care, secretoasă, n-a dezvăluit decât că va fi singură pe scenă. Oricum, nu e prima dată când Irina concurează la Eurovision. În vârstă de 28 de ani, ea a participat şi în în 2009, la Selecţia Naţională Eurovision, cu melodia „I Feel Your Presence”.

Câştigătoare a Marelui Trofeu şi a Premiului Presei la Festivalul de Muzică Uşoară Mamaia 2008, Irina Popa a fost recunoscută drept „Revelaţia anului” la Gala Premiilor de Jazz 2013, alături de trupa ei, „The Sinners” („Păcătoşii”).

Irina nu aşteaptă de la publicul ei decât să o iubească aşa cum îşi iubeşte şi ea spectatorii şi, desigur, s-o voteze. Noi îi ţinem pumnii şi ne dorim s-o vedem duminică, în finală.

Citit 2894 ori Ultima modificare Vineri, 04 Martie 2016 17:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.