Demnă urmaşă a Eladei/ O grecoaică din Galaţi a făcut spectacol la Next Star (VIDEO)
Foto: Foto: Antena 1

Demnă urmaşă a Eladei/ O grecoaică din Galaţi a făcut spectacol la Next Star (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Selini Mihailopol, în vârstă de zece ani, a adus, joi seara, pe scena de la Next Star, farmecul muzicii şi al dansurilor greceşti. Copila face parte dintr-o familie de greci ajunsă deja la a treia generaţie şi vorbeşte perfect limba elenă. Tocmai de aceea, prezentatorul emisiunii, Dan Negru, a pus cu ea la cale o mică păcăleală pentru juriu: să le vorbească numai în greceşte, ca să creadă că nu e româncă. Surpriză! De-abia ce i-a salutat şi s-a prezentat că Pepe i-a şi răspuns în greceşte, ba chiar a aflat că e cântăreaţă.

Selini a oferit un colaj minunat de muzică grecească, şi nu doar că a cântat, dar a ţinut pasul şi ritmul cu dansatorii care i-au întregit spectacolul. La final, Pepe regreta că n-a avut flori ca să le i arunce pe scenă. Şi el, şi ceilalţi membri ai juriului - Alina Eremia, CRBL şi Dorian Popa - i-au apreciat momentul plin de energie şi veselie, precum şi faptul că a adus spiritul grecesc la Next Star, dar i-au explicat că mai are de lucrat pentru a scăpa de emoţii. Selini a primit o singură stea verde, de la CRBL, şi trei roşii, de la ceilalţi membri ai juriului, care şi-au dorit, în acest fel, să o ambiţioneze ca să se autodepăşească.

Chiar dacă Selini nu a ajuns în finala Next Star, nouă ni se par mai importante aplauzele pe care le-a primit. Şi suntem de acord cu ceea ce a spus Dan Negru: "Selini din Galaţi, ţineţi minte numele acesta! La Next Star ajung cei mai buni dintre cei mai buni!".

 

Citit 1958 ori Ultima modificare Vineri, 04 Martie 2016 17:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.