SPECTACOL gălăţean pe scena de la NEXT STAR. Ropote de aplauze pentru Akikai Kids şi Maia Fluture (VIDEO)
Foto: Sursa foto: Antena 1

SPECTACOL gălăţean pe scena de la NEXT STAR. Ropote de aplauze pentru Akikai Kids şi Maia Fluture (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

De două ori a strălucit Galaţiul, joi seara, pe scena competiţiei „Next Star” de la Antena 1. Micii samurai din trupa Akikai Kids, Tecuci, şi artista Maia Fluture din comuna Vânători, judeţul Galaţi, au ridicat publicul în picioare, ca să-i aplaude pentru momentele lor artistice.

Respect şi încredere

Mişcări graţioase de capoeira, lovituri fulgerătoare de karate, acrobaţii, salturi spectaculoase, dar în primul rând mesajul de „respect şi încredere”, asta au adus la Next Star micii karateka de la clubul Akikai din Tecuci. Luca Nastasa-Baras, Rareş Mihalcea, Cristi Popa, Lucian Volanschi, Vlăduţ Botez, Ştefan Bocăneală, Valentina Dolea, Ionuţ Pleşcan, Daniel Ilie, Alexandru Enache, Darius Fotache, Andrei Cojocariu, David Mavrochefalos şi Cristian Zaharia antrenaţi de Luminiţa Volanschi au uimit juriul şi publicul. Desigur, performanţă fără seriozitate nu se poate, aşa că puştii au dezvăluit care este pedeapsa când încalcă regulile: „crocodilul”, o poziţie asemănătoare celei în care se execută flotările, dar în care copiii se se deplasează sprijiniţi doar în pumni şi în vârfurile degetelor de la picioare.

Spectacolul Akikai Kids a primit, din partea juriului format din Pepe, Alina Eremia, Dorian Popa şi CRBL patru steluţe verzi, adică două note de zece, un opt şi un nouă. Bucuroşi că s-au calificat în finala serii, CRBL le-a lansat o provocare: cine crede că a greşit vreun pic în timpul numărului, să ia poziţia crocodilului. Aşa că inclusiv Dan Negru, CRBL, Dorian Popa şi Pepe li s-au alăturat picilor de pe scenă în poziţia crocodilului.

Beyonce la şase ani jumate

La doar şase ani şi jumătate, cu un dinţişor lipsă, dar cu atitudine şi dezinvoltură de artist consacrat, Maia Fluture a dovedit că poate cânta piesa dificilă „If I were a boy” la fel de bine ca Beyonce. Are deja experienţă artistică pentru că joacă în muzicalul „Sunetul Muzicii” pe scena Muzicalului gălăţean. Este elevă la CrissMusic CantoSchool, şcoala soţilor Cristina şi Valentin Vasopol, artişti ai teatrului Muzical „Nae Leonard” şi vrea să se facă preşedinte: „Dacă aş fi preşedinte aş da legi cum ar fi câinii să se adopte, oamenii să nu se mai certe, să nu mai fie războaie”, a mărturisit copila. Ah, şi ar construi autostrăzi şi blocuri!

Din păcate, Maia a trebuit să treacă prin emoţiile barajului, pentru că juriul îi acordase două steluţe verzi şi două roşii. După îndelungi negocieri, toate steluţele s-au înverzit, aducând-o în finala serii.

Din păcate, nici Maia, nici Akikai nu s-au calificat în Finala Next Star, cu siguranţă ceea ce au reuşit ei se numeşte performanţă şi talent.

Citit 4230 ori Ultima modificare Vineri, 11 Martie 2016 14:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.