Gălăţenii fac spectacol/ Samuraii Akikai, din nou la Românii au Talent!
Foto: Foto: Pro Tv

Gălăţenii fac spectacol/ Samuraii Akikai, din nou la Românii au Talent!
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Samuraii Clubului Sportiv Akikai din Tecuci au revenit pe scena de la „Românii au Talent” vineri seara, la Pro Tv. Sub numele de Akikai Team, zece sportivi cu vârste cuprinse între 32 şi şapte ani, au zburat pur şi simplu deasupra scenei, împletind loviturile fulgerătoare de karate, mişcările spectaculoase, încleştările corp la corp şi salturile acrobatice, cu ritmul muzicii.

„A fost un moment plin de pasiunea voastră pentru acest sport, dar şi de dorinţa de a ieşi în evidenţă în acest spectacol. Şi v-a ieşit din plin”, a fost prima reacţie din partea Mihaelei Rădulescu, de la masa juriului.

Florin Călinescu nu-şi putea lua ochii de la mezinul trupei, care purta pe frunte o bentiţă pe care scria „Pace”: „Nici nu pot să mă uit în ochii lui cât e de concentrat! Eşti ceva de groază! Aduceţi-mi bentiţa aceea cu „Război”. Dacă spun altceva decât da, cred că mă rupe ăla mic! DA”.

„Eu vă mărturisesc sincer că am văzut talentul. Talentul de a face un moment de excepţie din acest sport. Răspunsul meu este DA!”, a anunţat Andi Moisescu. 

„Sunteţi deja în etapa următoare cu trei de DA şi vine şi al patrulea. Cu drag vi-l dau”, a spus Andra.

Bucuria samurailor a fost pe măsură mai ales că, în cinstea lor, prezentatorii concursului, Pavel Bartoş şi Smiley s-au încins cu o centură neagră… de capot!

Trebuie spus că nu e prima dată când tecucenii de la Akikai (Clubul Toamnei) ţin publicul şi juriul cu sufletul la gură cu momentele lor explozive. În 2011, la prima ediţie a concursului „Românii au Talent”, Clubul Akikai a ajuns în marea finală! Iar în 2014, trupa Akikai Junior (7 -12 ani) a făcut spectacol ajungând în semifinale!

Așa că le dorim succes!

Citit 2233 ori Ultima modificare Duminică, 03 Aprilie 2016 13:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.