GEST DISPERAT/ Ce a făcut o femeie în vârstă de 45 de ani pentru a scăpa de VIRGINITATE

GEST DISPERAT/ Ce a făcut o femeie în vârstă de 45 de ani pentru a scăpa de VIRGINITATE
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

O actriţă de televiziune în vârstă de 45 de ani din Bangkok, Thailanda, a recurs la o măsură disperată pentru a scăpa de virginitate, mai ales că femeia a trecut de prima tinereţe. Actriţa a închiriat un panou publicitar uriaş pe care apare mesajul ”Te doresc! 40 de ani şi sunt virgină. Pui Aranya îşi caută un soţ! Vreau să o fac măcar o dată, înainte să mor!”, alături de un număr de telefon la care pot suna cei interesaţi.

Aranya 'Pui' Pathumthong, care are de fapt 45 de ani, nu 40 de ani, apare într-o ipostază provocatoare pe afiş, etalând un bust generos, în speranţa că astfel va găsi bărbatul potrivit pentru a o dezvirgina înainte de a fi prea târziu, notează publicaţia The Daily Mirror. Posterul a atras atenţia poliţiei thailandeze, care a amendat firma de publicitate cu 13 dolari pentru afişarea de mesaje obscene în public şi le-a cerut reprezentanţilor firmei să dea jos anunţul. Actriţa a povestit în ziarele locale că apelul ei disperat este cât se poate de adevărat şi că nu a reuşit să-şi găsească o pereche cu ajutorul agenţiilor matrimoniale sau al aplicaţiilor de dating.

Asta nu i-a împiedicat însă pe reprezentanţii poliţiei să anunţe că doresc să facă mai multe investigaţii pentru a afla motivele exacte care au determinat-o pe femeie să recurgă la un astfel de gest. Surse online

Citit 3790 ori Ultima modificare Vineri, 08 Aprilie 2016 21:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.