Anca Badiu: „Mi-am auzit vorbe cum că aş fi nebună”

Anca Badiu: „Mi-am auzit vorbe cum că aş fi nebună”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Anca Badiu încă nu a scăpat de depresie. După ani de tratament pentru a face faţă stărilor de anxietate şi atacurilor de panică, ea continuă lupta cu această suferinţă şi mărturiseşte că fără medicamente nu ar fi putut face faţă şocului provocat de decesul fratelui său, survenit în urmă cu opt luni.

"Încă sunt pe tratament. Chiar dacă mi-am auzit vorbe cum că aş fi nebună, lumea trebuie să ştie că atunci când ai probleme, gen atacuri de panică, depresie, trebuie să mergi la doctor. Văd mulţi oameni care au astfel de probleme, dar refuză să meargă la doctor, pentru că le e frică să nu fie catalogaţi", a declarat artista la Antena Stars.

Anca a precizat că în prezent se simte mai bine şi îşi doreşte foarte mult să afle rezultatele autopsiei în cazul morţii fratelui ei: "Sunt bine. Aştept acum să vedem ce se întâmplă în Spania, cu fratele meu. Când l-au găsit mort, s-a deschis o anchetă. După opt luni, cei de acolo nu au vrut să colaboreze cu noi, să ne dea rezultatul autopsiei. Aşteptăm analizele de sânge. Ni s-a spus că nu trebuie să ştim, că a murit de moarte bună. E foarte nasol, nici eu, nici ceilalţi fraţi nu ne-am revenit. Noroc cu medicamentele pe care le am. Am prieteni, dar când iau acest tratament am nevoie de linişte. Mă lupt cu depresia asta de ani de zile. Depresia nu e un moft, e un dezechilibru. Nu e ceva ruşinos", a mărturisit ea la postul Antena Stars, citat de Libertatea.

Anca Badiu a suferit un şoc pe 7 august 2015, când a aflat că fratele ei a fost găsit mort, în circumstanţe necunoscute, în Spania, unde se afla în vacanţă. Vedeta a făcut un atac de panică şi, cuprinsă de groază, a deschis uşa apartamentului şi a luat-o la fugă pe scări, apoi a căzut şi a fost salvată de o vecină care a chemat ambulanţa. Medicii i-au prescris un tratament puternic pentru depresie şi au reuşit să o pună pe picioare.

Trupul neînsufleţit al fratelui ei a fost adus în ţară, operaţiune pentru care, potrivit site-ului wowbiz.ro, Anca a cheltuit în jur de 10.000 de euro, şi înmormântat într-un cimitir din satul în care este înmormântată şi mama artistei.

De atunci, au trecut opt luni, iar solista încă aşteaptă rezultatul autopsiei. "Au trecut cinci luni şi parcă e din ce în ce mai greu, mi-e foarte dor de el. I-am făcut parastas, aşa cum e normal, luna viitoare îi facem de şase luni. E foarte greu. Plus că mă macină foarte tare faptul că nu am primit încă rezultatul autopsiei şi au trecut cinci luni.

Rezultatul e gata, doar că nu vor să mi-l dea cei din Spania. Am depus cereri, m-au pus să legalizez certificatul meu de naştere, acte multe, să le traduc în spaniolă, nu în engleză, şi să demonstrez că sunt sora lui ca să-mi poată da rezultatul. Am sunat acolo, în Spania, nu se vorbeşte engleză, doar spaniolă. Am trimis-o pe verişoara mea să vorbească cu cei de la spital de acolo, s-a şi certat cu ei şi tot nu a reuşit. Acum vreau să trimit toate actele pe care mi le-au cerut şi poate aşa primesc şi eu rezultatul", declara Anca Badiu, pentru wowbiz.ro, în urmă cu două luni .

"Eu ştiu că el a murit din cauza inimii. Nu am linişte până nu văd şi eu actele, nu mi-a tihnit nici Crăciunul fără el, plus că, pe sistem nervos, am făcut nişte iritaţii pe piele care mă deranjează şi de care nu scap decât doar dacă nu mai sunt stresată", a mai spus ea.

Mircea Badiu, în vârstă de 43 de ani, a fost coleg de trupă cu sora lui, Anca, şi a făcut parte din grupul B Brothers. El a fost găsit decedat, în Spania, unde îşi petrecea vacanţa. Circumstanţele în care acesta şi-a pierdut viaţa nu au fost încă elucidate.

Sursa: eva.ro

Citit 1935 ori Ultima modificare Vineri, 15 Aprilie 2016 17:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.