În atenția STUDENȚILOR/ CONCURS de fotografie cu premii

În atenția STUDENȚILOR/ CONCURS de fotografie cu premii
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Studenţii de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, pasionaţi de arta fotografică, fie că sunt amatori sau profesionişti, pot participa la concursul de fotografie „Universitatea în imagini”.

Înscrierile se fac până pe 6 mai, 2016, iar pe data de 12 mai vor fi anunţaţi şi premiaţi câştigătorii. Totodată, fotografiile acestora vor fi prezentate în cadrul unei expoziţii.

Tematica fotografică este viaţa de zi cu zi a comunităţii academice şi momentele de neuitat ale vieţii de student. Valoarea premiului I este de 600 de lei, premiul al II-lea va fi recompensat cu 400 de lei, premiul al III-lea - cu 250 de lei şi premiul de popularitate „We like you” - cu 250 de lei.

Fiecare participant poate trimite maximum zece fotografii, la rezoluţia de cel puţin 3000x2000 px, fără montaje, editări sau passe-partout, în format .jpg sau .raw, alături de formularul de înscriere, afişat pe site-ul universităţii, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau un CD cu copiile digitale ale lucrărilor înscrise, precum şi formularul de înscriere într-un plic, trimise prin poştă sau aduse personal la adresa str. Domnească nr. 47, Biroul Registratură, cu menţiunea „Pentru Concursul de fotografie”.

Citit 824 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Aprilie 2016 10:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.