O gălăţeancă a cântat în marea finală Next Star (VIDEO)
Foto: Foto: Antena1

O gălăţeancă a cântat în marea finală Next Star (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

„Poţi să ţi-o imaginezi cum va fi peste vreo 25 – 30 de ani?” – „O mare artistă!”, acesta a fost schimbul de replici dintre Dan Negru, prezentatorul „Next Star” şi Pepe, membru al juriului, după momentul artistic al Amaliei Codreanu (Ama) în marea finală a competiţiei. Gălăţeanca, în vârstă de doar zece ani, cântat melodia interpretată de Jess Glynne, intitulata "Take Me Home", o piesă extrem de dificilă chiar şi pentru artiştii consacraţi.

Dezinvoltura ei pe scenă, interpretarea impecabilă au dovedit că are tot ce-i trebuie pentru a fi următorul star al României!

„O voce bună care ne-a încântat şi data trecută. A cântat foarte bine! Are un potenţial fantastic, o voce frumoasă şi o atitudine foarte bună pe scenă”, a spus Pepe.

La rândul lor, Dorian Popa şi Alina Eremia i-au apreciat timbru foarte frumos şi mai ales atât de special, unic. Şi modul în care reuşeşte să personalizeze fiecare piesă, s-o cânte în felul ei, inconfundabil!

Jurizarea n-a fost deloc uşoară pentru că în marea finală s-au luptat 13 concurenţi unul mai bun şi mai talentat decât celălalt!

Chiar dacă nu a câştigat marele trofeu, Ama a dovedit, cu prisosinţă, că este şi va fi, peste ani, o mare voce! Şi îşi va aminti că, la Next Star, a dat primul autograf din viaţa ei de artistă!

Felicitări, Amalia Codreanu!

Citit 2471 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 Mai 2016 12:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.