NICOLETA LUCIU plăteşte greşelile tinereţii

NICOLETA LUCIU plăteşte greşelile tinereţii
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Nicoleta Luciu şi-a distrus pielea din cauza solarului. Ani la rând, vedeta s-a expus la soare sau a mers abuziv la saloanele de bronzat artificial, unde stătea la ultraviolete mai mult decât i se permitea. În afară de această problemă, vedeta se mai confruntă cu o situaţie care îi crează disconfort. Nicoleta Luciu susţine că s-a săturat să îşi contureze tot timpul zona de deasupra ochilor cu creionul dermatograf, astfel că apelează la medici pentru a avea sprâncene dese şi urmează să îşi facă implant de sprâncene.

Încă de când a câştigat Miss România, în 1999, bruneta a început să se expună exagerat la soare şi să meargă la solar săptămânal pentru a avea un bronz cât mai intens. Era moda vremii, însă vedeta nu s-a gândit atunci ce efecte nocive are bronzatul asupra pielii.

Astfel a ajuns ca, după mai bine de zece ani de mers la solar, să aibă pielea foarte ridată, ca a unei femei de 65 de ani.

"În tinereţe, am abuzat foarte mult de solar, adică cel puţin zece ani am fost mulatră, nu ştiai ce culoare de piele am, pentru că dormeam în solar. Stăteam 30-40 de minute, întotdeauna le convingeam pe fete să mă lase să stau câte 40 de minute, dormeam, mă trezeam neagră. Ca să întreţin negreala aceea, stăteam de trei ori pe săptămână şi mi-a îmbătrânit foarte tare pielea", povesteşte vedeta.

Nicoleta Luciu a renunţat la solar abia după ce şi-a facut un test, al cărui rezultat a alarmat-o. “Mi-am făcut un test la 26 de ani, ceva cu laser, şi la 26 de ani aveam pielea unei femei de 65 de ani şi m-am speriat”, a declarat Nicoleta, pentru Libertatea.

Greşelile tinereţii au obligat-o pe Nicoleta să apeleze destul de des la medicii esteticieni. Obişnuită cu trucurile de înfrumuseţare, Nicoleta vrea să mai apeleze la unul. Şi asta tot din cauza unei greşeli făcute în tinereţe. Astfel, vedeta a decis să îşi facă implant de sprâncene, după ce şi-a conturat, ani la rând, sprâncenele cu creionul dermatograf. Intervenţia urmează să aiba loc într-o clinică din Turcia.

„Eu, în tinereţile mele, m-am pensat foarte mult. M-am pensat atât de subţire încât sprânceana mea era alcătuită din fire unul în continuarea celuilalt, dar dacă lipsea unul, acolo era lipsă totală. Am înţeles că pentru implantul acesta se ia păr de la ceafă şi se pune frumos la sprânceană şi se implantează de la 200 la 600 de fire.

După două săptămâni pică şi, ulterior, încep să crească de la sine şi eşti ca nouă. Să ştiţi că din toată faţa, sprâncenele iau cel mai mult să le creionezi. Nu întotdeauna ai chef, timp. Aşa, cu implant de păr le aranjezi, le tunzi frumos şi la revedere! Chirurgul face implantul de păr, iar designerul de sprâncene vine şi spune ce formă se potriveşte fizionomiei tale”, a declarat Nicoleta Luciu, pentru Kfetele.ro. Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 3421 ori Ultima modificare Marți, 07 Iunie 2016 14:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.