INNA și-a donat ziua de naştere

INNA și-a donat ziua de naştere
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Inna a împlinit 30 de ani. Artista a marcat aniversarea în România sărbătorind în timpul unui concert desfăşurat la Iaşi. Cu ocazia zilei sale de naştere, ce a avut loc duminică, Inna a lansat, cadou pentru fani, o nouă piesă în limba română şi un nou videoclip de tip live session. Este vorba de “Cum ar fi”. Mai mult, artista a anunţat pe contul său de Facebook că îşi donează ziua de naştere în scop caritabil şi şi-a sfătuit fanii să facă acelaşi lucru.


Inna a împlinit duminica trecută 30 de ani. Artista s-a aflat în acel weekend în România şi a ales ca de ziua ei de naştere să petreacă alături de fanii săi. Sâmbătă seară a susţinut un concert la Iaşi, în faţa a peste 20.000 de oameni.

Evenimentul a fost prezentat de Dan Negru şi Rocsana Marcu, iar în timpul spectacolului publicul i-a cântat „La Mulţi Ani”, emoţionând-o pe artistă. Pe scenă a urcat şi primarul oraşului, Mihai Chircă, pentru a-i oferi un buchet de trandafiri.

Emoţionată, Inna şi-a anunţat fanii că îşi “donează” ziua de naştere în scop caritabil. Anunţul a fost postat şi pe pagina de socializare a artistei. “Anul acesta, îmi daruiesc ziua de naştere!

Intră pe hospice.galantom.ro/INNA şi donează pentru a fi alături de pacienţii de la HOSPICE Casa Speranţei! Şi mai mult, te sfătuiesc şi pe tine să îţi donezi ziua şi să fii alături celor care au nevoie de sprijinul nostru! Multumesc, INNA”, a scris artista pe Facebook.

Mai mult decât atât, de ziua ei, artista a vrut să le ofere un cadou fanilor săi. Astfel, Inna a lansat, chiar de ziua ei, o nouă piesă în limba română, intitulată “Cum ar fi”. Videoclipul a fost filmat în timpul unei sesiuni speciale live Global Session, dedicată fanilor săi.

Piesa a fost compusă de Irina Rimeş (interpreta hitului “Visele” împreună cu INNA) şi produsă de Alex Cotoi şi DJ Sava.

Videoclipul a fost filmat în Bucureşti, în studioul Gate One, regizat şi filmat de Khaled Mokhtar, cu care artista a colaborat şi pentru alte proiecte video. “Mi-am dorit foarte mult să le pot oferi cadou fanilor de ziua mea piesa “Cum ar fi?” Este o piesă dragă mie, specială, la care am lucrat împreună cu Irina Rimeş, o artistă şi compozitoare extrem de talentată, pe care o apreciez.

Când am primit piesa “Cum ar fi?”, am fost foarte bucuroasă, am simţit că mă regăsesc în mesaj şi mă bucur că, împreună cu Irina, am reuşit să creăm o piesă care să sune aşa de bine. De altfel, vom lucra împreună pentru primul meu album în limba română, sunt foarte entuziasmată. Sper să vă placă tuturor şi să vă facă să visaţi la iubire, să iubiţi în fiecare zi”, a declarat INNA.

Inna lucrează la primul său album în limba română din carieră.

(sursa: agentiadepresamondena.ro)

Citit 1738 ori Ultima modificare Vineri, 21 Octombrie 2016 20:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.