RESTAURANTUL care angajează bunici în loc de chefi

RESTAURANTUL care angajează bunici în loc de chefi

Sursa foto: gustarte.ro
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!


Un restaurant din New York testează de ani de zile o reţetă de business inedită. Angajează bunici în loc de chefi. Pentru că, nu-i aşa, nimic nu se compară cu delicioasa mâncarea gătită de bunica acasă.

Jody Scaravella, proprietarul Enoteca Maria din Staten Island, te poartă prin mai toate bucătăriile lumii, servind în localul său o gamă variată de preparate pregătite de bunici. Iniţial, Scaravella a angajat în bucătăria restaurantului său doar bunici din Italia, însă ideea a prins foarte bine.

În 2011, a venit următoare întrebarea: de ce clienţii localului să nu se bucure de mâncăruri din toată lumea? În acest moment, la Enoteca Maria gătesc de zor bunătăţi delicioase bunici din numeroase ţări, printre care Italia, Polonia, Siria, Nigeria sau Venezuela.

Citit 2932 ori Ultima modificare Vineri, 21 Octombrie 2016 20:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.