Gălăţeanul Alex Beznea, premiul al II-lea la NEXT STAR

Gălăţeanul Alex Beznea, premiul al II-lea la NEXT STAR
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

"Să-ţi aminteşti de mine când vei fi pe marile scene! Să ţii minte că am fost primul care a căzut în genunchi în faţa ta!", i-a spus Dan Negru, pe scena concursului Next Star, strângându-i mâna gălăţeanului Alex Beznea. O sală întreagă, în frunte cu juriul, a râs în hohote savurând momentul artistic îndrăzneţ al actorului de doar 11 ani, aflat pentru a doua oară în viaţă în finala Next Star.

Cu un umor pentru care l-ar fi aplaudat şi Mihai Bendeac sau Doru Octavian Dumitru, Alex i-a imitat perfect pe fotbaliştii români, în frunte cu antrenorul Şumudică. „Cum poţi să fierii atât de bun la 11 ani?!”, s-au minunat membrii juriului - CRBL, Dorian Popa, Pepe şi Alina Eremia. Iar Dorian Popa a mărturisit deschis că, dacă era producător de seriale, filme sau showuri de comedie, ar fi semnat contract cu Alex Beznea: „Este atât de talentat! Trebuie luat de cineva mare şi făcut de cinci ori mai mare decât este deja! Este, Doamne!, talent pe pâine!”.

Din păcate, Alex a fost la doar un pas de marele trofeu Next Star, clasându-se pe locul al doilea al podiumului, deşi ar fi meritat, cu prisosinţă, să fie marele învingător.

Un moment de excepție a oferit şi gălăţeanca Briana Guşu, în vârstă de zece ani, care a ridicat publicul în picioare cu piesa “Bang Bang”.

Juriul a comparat-o cu Ariana Grande, care alături de Jessie J şi Nicki Minaj interpretează această piesă extrem de dificilă. Chiar dacă nu s-a clasat pe podium, Briana merită cu siguranță aplauze şi felicitări pentru performanţa de se afla între cei zece finalişti ai concursului Next Star.

Citit 2831 ori Ultima modificare Vineri, 07 Aprilie 2017 17:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.