Invenția unei românce ar putea ÎNLOCUI CAFEAUA. Băutura din ghindă

Invenția unei românce ar putea ÎNLOCUI CAFEAUA. Băutura din ghindă

Sursa foto: gustarte.ro
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!


O studentă de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca a inventat băutura din ghindă, care poate înlocui cafeaua, având gust şi aromă similare, dar şi proprietăţi antioxidante, benefice organismului.

Produsul este în proces de brevetare.

Ioana Cozma, studentă în anul IV, a folosit pentru producerea noii băuturi ghindă din stejar roşu, recoltată toamna trecută. Ioana Cozma lucrează la această invenţie din toamna anului trecut, studiul constituind lucrarea sa de licenţă.

CLICK AICI pentru mai multe detalii

CLICK AICI pentru a AFLA mai multe informații din GASTRONOMIE

Citit 4401 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Aprilie 2017 14:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.