Invenția unei românce ar putea ÎNLOCUI CAFEAUA. Băutura din ghindă
Invenția unei românce ar putea ÎNLOCUI CAFEAUA. Băutura din ghindă
Sursa foto: gustarte.ro
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Invenția unei românce ar putea ÎNLOCUI CAFEAUA. Băutura din ghindă


O studentă de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca a inventat băutura din ghindă, care poate înlocui cafeaua, având gust şi aromă similare, dar şi proprietăţi antioxidante, benefice organismului.

Produsul este în proces de brevetare.

Ioana Cozma, studentă în anul IV, a folosit pentru producerea noii băuturi ghindă din stejar roşu, recoltată toamna trecută. Ioana Cozma lucrează la această invenţie din toamna anului trecut, studiul constituind lucrarea sa de licenţă.

CLICK AICI pentru mai multe detalii

CLICK AICI pentru a AFLA mai multe informații din GASTRONOMIE

Citit 4141 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Aprilie 2017 14:12

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.