ELENA GHEORGHE este însărcinată pentru a doua oară

ELENA GHEORGHE este însărcinată pentru a doua oară
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Elena Gheorghe este însărcinată pentru a doua oară. Artista va deveni mamă în toamna acestui an, urmând să aducă pe lume al doilea copil pe care îl are cu soţul ei, Cornel. Solista a dat marea veste pe pagina ei de socializare, postând o fotografie în care îşi etalează sarcina, iar fiul ei, Nicolas, îi sărută duios burtica.

„Împart cu voi, parte din inima mea, bucuria acestui moment. E cea mai frumoasa veste, mi-e greu să vă spun în cuvinte, de aceea vă dedic, în premieră, această fotografie: Nicholas, eu şi…burtica, a scris ea, pe pagina de socializare.

Vestea că este din nou însărcinată vine cu puţin timp înainte ca artista să lanseze o nouă piesă şi i-a bucurat pe fanii artistei, care i-au transmis mii de mesaje de felicitare. Iniţial s-a crezut că sarcina este abia în primul trimestru, însă, surpriză, artista are deja şase luni de când a rămas însărcinată. A ales să ţină ascuns acest detaliu, iar cei din jur, care ştiau deja, au fost îndeajuns de discreţi pentru ca informaţia să nu răsufle.

„Sunt foarte fericită, sunt însărcinată în şase luni şi pot spune că trăiesc clipe pe care nu le-am mai trăit la prima sarcină. Acum îl am şi pe Nicholas, care se bucură tare şi pune tot felul de întrebări, pupă burtica ori de câte ori vine sau pleacă de la grădi, când se trezeşte şi când merge la nani. E foarte frumos! Nu am spus decât familiei, am vrut să ne bucurăm de linişte şi de perioada aceasta atât de specială. Nici dansatoarele mele nu şi-au dat seama, nici fetele unde merg săptămânal la probe de haine. Au fost de-a dreptul şocate, pentru că eu m-am îngrăşat doar un kilogram şi jumătate şi nu se observă”, a declarat Elena Gheorghe, pentru WOWbiz.ro.

Elena Gheorghe este căsătorită de cinci ani cu Cornel Ene, după şapte ani de relaţie. Cei doi au un băiat în vârstă de cinci ani, pe nume Nicolas.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 3419 ori Ultima modificare Marți, 25 Aprilie 2017 15:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.