VIOREL BACIU şi o poveste lungă de peste un kilometru

VIOREL BACIU şi o poveste lungă de peste un kilometru
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Caricaturistul gălăţean Viorel Baciu va deveni, iar, celebru în Capitală! Imediat ce se îmbunătăţeşte vremea, pe Calea Văcăreşti, în sectorul 5, va fi instalată cea mai mare şi lungă poveste urbană a unui oraş.

Este vorba de 1,2 kilometri de panouri, înalte de 2,5 metri şi late de 2 metri, pe care caricaturistul a desenat chipurile unor celebrităţi care şi-au legat, chiar şi pentru câteva ore, destinul de Micul Paris.

"Va fi o galerie cu toţi primarii Bucureştiului, de la Barbu Vlădoianu la Sorin Oprescu. Totul este asortat cu desene inspirate din Enciclopedia înţelepciunii. Se vor regăsi personalităţi din cele mai diverse domenii, de la Fărâmiţă Lambru la Franz Liszt, care a vizitat şi el Bucureştiul. Nu vor lipsi Gheorghe Bibescu, Toma Caragiu şi alţi actori, artişti şi scriitori celebri. De asemenea, nu vor lipsi din galerie nici frumoasele de carieră, Zaraza sau Coana Miţa Biciclista. Consider că emoţia colectivă stradală e foarte importantă. Cei de la Bucureşti au fost foarte încântaţi de ceea ce a ieşit şi vor să-i cheme pe cei de la Guiness Book pentru omologarea recordului", ne-a povestit Viorel Baciu.

Citit 5737 ori Ultima modificare Vineri, 21 Aprilie 2017 17:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.