Pet-show online - Ba al meu e mai frumos!

Pet-show online - Ba al meu e mai frumos!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Începând de astăzi, 8 septembrie, puteţi să vă lăudaţi pe site-ul „Vieţii libere” cât de frumos, haios, simpatic ori ciudăţel este animalul dumneavoastră de companie *

Nu vrem să creăm dispute! Departe de noi gândul de a provoca vreun război. Vrem doar să promovăm dragostea adevărată pentru animale, grija pentru prietenii noştri necuvântători, pisici, câini, papagali, canari, hamsteri, cobai, broscuţe, peşti etc.

Această secţiune a site-ului nostru se adresează stăpânilor de animale. Avem convingerea că un animal este cu adevărat iubit, protejat şi îngrijit doar dacă are un stăpân atent şi cumsecade.

După patru ediţii de succes ale concursului „Şi eu vreau să fiu vedetă!”, câştigate de căţeluşele Pufi, Cora şi Julicutza, papagalul Niculae şi căţelul Rudolph, ne-am gândit că nu putem trânti pur şi simplu uşa în nas prietenilor noştri cu blană sau pene. Mai ales că şi după încheierea celei de-a patra ediţii a concursului nostru am primit fotografii cu prietenii necuvântători ai cititorilor noştri.

Pozele care nu au mai apucat să intre în concurs vor putea fi admirate în secţiunea „Ba al meu e mai frumos”. Această secţiune se adresează stăpânilor care vor să arate celorlalţi cât de frumos, haios, simpatic ori ciudăţel este animalul de companie.

Nu e un concurs, nu se dau premii. Este doar un loc în care cei care iubesc animalele pot admira fiinţele care ne fac viaţa mai frumoasă şi mai veselă.

Trimiteţi pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. o fotografie, cel mult două cu favoritul dumneavoastră. Pozele vor fi postate pe site-ul www.viata-libera.ro şi vor fi păstrate în limita spaţiului disponibil.

Citit 712 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.