Încă o gălăţeancă la Vocea României! Ioana Cristodorescu, în echipa lui Tudor Chirilă

Încă o gălăţeancă la Vocea României! Ioana Cristodorescu, în echipa lui Tudor Chirilă
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Gălăţeanca Ioana Cristodorescu, în vârstă de 18 ani, elevă la Liceul de Arte Plastice “Nicolae Tonitza” din Bucureşti, a spart gheaţa vineri seara, la audiţiile nevăzute de la „Vocea României”. Vocea ei a reuşit să întoarcă două scaune, iar artista a avut de ales între Loredana şi Tudor Chirilă.

În Galaţi, Ioana a studiat opt ani pianul, şi a avut rezultate foarte bune, dar a renunţat pentru că, din cauza emoţiilor, de fiecare dată când cânta, îi tremurau mâinile pe clape. Asta nu se întâmpla, însă, la interpretarea vocală!

La doar 14 ani a fost selectată de cea mai mare agenţie de modelling din Romania, şi la nici 16 ani, a fost plecată cu un contract, timp de trei luni, în Hong Kong, unde a filmat reclame şi a participat la prezentări de modă. Dar pentru că modellingul nu-i oferea ceea ce îi oferă arta, muzica, a mers mai departe pe drumul ei, iar în prezent studiază design vestimentar.

Pe scena Pro TV, Ioana a interpretat piesa „God Bless the Child” şi a reuşit să întoarcă două scaune. Loredana şi Tudor Chirilă şi-au revendicat-o, fiecare, în echipă. Ioanei i-au dat lacrimile de fericire.

După o îmbrăţişare încurajatoare primită de la Smiley, spre nemulţumirea lui Tudor Chirilă care nu admite „contactul fizic cu concurenţii”, Ioana a fost supusă unei noi provocări. Adi Despot i-a cerut să cânte şi în limba română, ca să-şi poată da o palmă că nu s-a întors. Ioana a interpretat crâmpeie din „POHUI” şi „Sub pielea mea”, iar Adi i-a recomandat să studieze mai mult cântatul în limba română.

Ioana le-a făcut o surpriză membrilor juriului şi le-a oferit câte un portret făcut de ea. Singurul care a comentat că arată „proaspăt exorcizat” a fost Despot.

Alegerea

„Ioana, faptul că arta este pasiunea ta mă face să te plac şi mai mult! Şi să-mi doresc să vii în echipa mea, şi să încercăm să cântăm şi în limba română şi în următoarea etapă să-i arătăm lui Adi cum sună vocea ta perfect, frumos, curat, ca o pictură de Tonitza, aşa cum arăţi tu”, i-a spus Loredana.

„Cred că eu îţi pot oferi ceva în plus pentru că am această dualitate care nu e tot timpul foarte confortabilă, cântăreţ – actor. A trebuit să le împac! Iar ceea ce ai cântat tu a fost foarte aproape de o combinaţie pe care aş putea să o fac de succes dintre un personaj însoţit de vocea lui şi nu doar o voce pur şi simplu”, i-a spus Tudor.

Ioana Cristodorescu a optat să facă parte din echipa lui Tudor Chirilă.

Îi ţinem pumnii şi îi dorim să meargă cât mai departe la „Vocea României”.

Sursa foto: Pro Tv

Citit 5724 ori Ultima modificare Joi, 05 Octombrie 2017 00:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.