De ce partenerii îşi pierd dorinţa sexuală

De ce partenerii îşi pierd dorinţa sexuală

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Chiar dacă nu e pe primul loc, sexul joacă un rol important într-un cuplu. Ideea de a petrece momente romantice cu partenerul tău este aproape întotdeauna binevenită, însă nu şi atunci când unul dintre voi îşi pierde dorinţa de a face dragoste. Iată care ar putea fi principalele motive.

Sexul are de-a face cu atracţia fizică şi spirituală. Pentru a ajunge să vă iubiţi pasional în aşternuturi, trebuie să vă apreciaţi fizic în primul rând şi, bineînţeles, să ajungeţi să vă cunoaşteţi mai ceva ca pe sine. Conform unui studiu realizat recent în Statele Unite ale Americii, 45 la sută dintre bărbaţi îşi pierd mai repede interesul faţă de parteneră comparativ cu femeile, care doar în proporţie de zece la sută pot să se îndrepte spre altcineva.

Petreceţi mai mult timp separat decât împreună

Zicala "ochii care nu se văd se uită" este cât se poate de adevărată. Partenerii care îşi petrec multe ore la serviciu, cu prietenii şi abia îşi mai amintesc că sunt într-o relaţie nu vor avea nicio dorinţă de a face sex cu partenerul şi vor invoca motive precum stresul, oboseala sau timpul ocupat. Dacă observi că partenerul tău te evită şi preferă să stea la birou, chiar şi în timpul liber, înseamnă că la mijloc există un conflict sau pur şi simplu nu se mai simte atras de tine. Încercaţi să discutaţi faţă în faţă şi să vedeţi dacă puteţi sau nu rezolva problema.

Alte motive

Unul dintre voi şi-a găsit pe altcineva. Aveţi o problemă emoţională. Nu vă place sexul.

Citit 814 ori Ultima modificare Vineri, 10 Mai 2019 22:20

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro