Ciolacule, dă-te chelner!

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Iarăși îi deplâng pe așa-zișii mei colegi de breaslă (n-ar mai putea ei de o asemenea caramaderie, că-i bârfesc la tot pasul!), și mă refer la cei din presa națională, care au aruncat pe geam toate superlativele când erau 400 sau 600 de cazuri noi de infectare pe zi. Acum, la 5.000, își rod unghiile și se văd nevoiți să dea titluri liniare, fără niciun zvâc, fără sare și piper. Poate că nici n-au fost de capul lor - știu destui editori din media zeloși peste măsură - și, dacă ar fi cotit-o spre ospătărie sau bucătărie, ar fi decedat de inaniție. Pandemia nu i-ar fi ocolit, însă au rămas ziariști fruntași pe tarla.

* La așa ceva m-aș fi așteptat, doar vine campania electorală. Marcel Ciolacu, președintele PSD, a fost surprins într-un restaurant din județul Buzău, sâmbătă seară, la o masă alături de alte unsprezece persoane, încălcând normele de distanțare impuse de lege. Ursulețul de pluș din fruntea social-democraților s-ar fi putut scuza - bagajul lexical din dotare ar fi fost un bun argument - că lucrează ca ajutor de master chef sau că e chelner. De unde să-l recunoască un jandarm, doar n-o să credem că brațele armate ale patriei fac politică?!

* O să ajungem să căutăm restaurante în munți pentru a petrece vreo onomastică, undeva, în locuri greu accesibile și pentru urși. Cu toate că delatorii pot urca pe ATV-uri doar ca să ne strice seara. Paranteză esențială: a nu se înțelege că țin cu Marceluș de la Berca, însă mi-e greu să cred că organele i-ar fi depistat pe meseni fără un telefon dat cu foc la inimioară la 112.

* Știre de ultimă oră: Marcel Pavel și Sanda Ladoși candidează la parlamentare alături de Șerban Nicolae și Cătălin Rădulescu-Mitralieră, devenind colegi de partid. Mă întreabă feciorul, amator de muzică bună, cu AC/DC și Whitesnake în playlist: Frate, dar cine-i doamna Ladoși? Păi, așa le întorceam și eu vorba părinților când eram adolescent...

* O profesoară din Maramureș a fost filmată când își pălmuia elevii. Pentru asemenea caractere nu se face școală online sau e vorba de un caft virtual, prin intermediul unor roboți implementați în Educație de madam Anisie? Și eram acuzați că stăm prost din punct de vedere tehnologic.

Citit 1110 ori Ultima modificare Duminică, 25 Octombrie 2020 21:39

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.