Non-știrile cotidiene

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Tot am impresia că s-a stabilit. Subiectul cu foștii mai jucători ai naționalei de fotbal a României, „exilați” la tribuna a doua a Arenei Naționale, nu există, e fumigenă. Se vede și din reacțiile timide-inhibate lui Popescu și Munteanu, oamenii ăștia au picat în meciul care nu le aparține. Nici ăla de pe teren nu era al lor, jucau Austria cu Macedonia de Nord. Din toată chestiunea a trebuit ca opinia publică să constate că Orban a luat loc la lojă, în vreme ce Hagi spărgea semințe cu săracii. Și tot în vremea aceea, premierul Cîțu se dădea peste cap, ca Zmeul din poveste, pentru a face din economia națională o vedetă de catwalk.

* Cine n-a priceput, e invitat să mai ia o dată, pe bucăți, scena din care presa încearcă să inventeze ditamai scandalul. Se aștepta cineva ca Burleanu de la FRF să stea la aceeași masă cu alde Gică? L-a lăsat prin parcare pe „Rege” și la tragerea la sorți organizată la București. Ca-n manualul de jurnalism – asta nu mai e știre, bre. Cântați la altă masă!

* Încep să cred că nici buba suferită de Cascada Bigăr nu era decât o perdea de fum pentru a nu mai sta toată ziua cu vârsta ieșirii la pensie în gură. Bașca, alocațiile pentru vlăstare. Cum naiba să te înnobilezi cu asemenea dureri înaintea alegerilor interne? 

* Apropo, o tot dăm cu borna celor 70 de coți la ieșirea din câmpul muncii, însă exemplele bune curg fluviu. De pildă, Giorgiana Hosu, fostă șefă DIICOT, și-a anunțat retragerea. Adică pensionarea, noi avem probleme cu plaja largă de sensuri. Doamna are venerabila vârstă de 49 de ani. Așadar, guvernanții sunt huliți gratuit. Se poate să te așezi la domiciliu și mai devreme. Eu o să încerc pe la 47, ca și cum am prins borfași alături de distinsa doamnă Hosu. 

* Nene, nu știu cum să-ți zic (e o reinterpretare a dilemei lui Creangă), dar când o doamnă exclamă „goool”, mă rușinez. S-a întâmplat din plin la meciul Ungaria – Portugalia.

* După fotbaliștii de răspândire internațională Ronaldo, care a trimis la plimbare două sticle de răcoritoare, și Pogba (erou într-o scenă cu bere), ar mai lipsi ca și Budescu al nostru, înaintea unei conferințe de presă, să dea oala cu sarmale la o parte.

Citit 685 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Iunie 2021 21:39

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.