(Pene)lista lu’ Skanderbeg

(Pene)lista lu’ Skanderbeg
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

 

N-am priceput mare lucru din skanderbegul verbal al peneliștilor Rareș Bogdan și Bogdan Aurescu. Peneliști, căci liberalii au dispărut de ani verzi de pe afiș. E posibil, totuși, ca politicienii aflați la putere să se bată și în interesul nostru, al poporului, dar nu neapărat. Revenim după publicitate.

* Andrei Caramitru, de profesie băiatul mult mai celebrului său tată, lansează la apă o profeție așa-zis apocaliptică după falimentul celor două bănci americane: "Va pune în cap complet Europa de Vest." Pam-pam! Urmează să ne spună și că ploaia va veni de sus, cu toate că există deja specialiști care au altă opinie.

* Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare îi dă, cumva indirect, peste nas lui Caramitru Jr.: "O repetare a crizei financiare din 2008 este puţin probabilă." Abia acum ne putem panica în grup sau pe ateliere.

* ANAF scoate la licitație apartamentul lui Ioan Becali (Giovanni, pentru neinițiați) din centrul Capitalei, iar prețul de pornire este de peste 1 milion de lei. Ca să vadă și americanii, speriați de ultimele evenimente din zona bancară, că măcar imobiliarele merg ca unse în arealul "partenerului strategic" România.

* O școală din județul Gorj le oferă copiilor kebab și pizza la masa de prânz. Dacă educația instituționalizată a acestora ar mai dura câțiva ani, în pauza de gustare li s-ar oferi celor mici și medicamentele aferente. Generația Sanohepatic colesterol, un flagel validat, cântă cu însuflețire: Țară, țară, vrem ostași!

* Cristian Boureanu a rămas fără permisul auto după ce a fost prins băut la volan. Cât de mult a sărăcit ex-parlamentarul din tabăra băsistă... A ajuns să-și permită doar alcool înainte de a urca pe scaunul șoferului.

* La unii se poate și mai rău. Inflația a depășit o sută de procente în Argentina: prețul cărnii a crescut cu 20 la sută doar într-o singură lună. Dar țara din America de Sud din care se trage Messi e campioană mondială la fotbal, or, acest aspect ține cumva și de foame. După câte se vede, îmi mijește o tribună de politician pârât.

 

Citit 820 ori Ultima modificare Joi, 16 Martie 2023 14:51

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de magis
    Vineri, 17 Martie 2023 09:59
    89.121.200.***
    "A ajuns să-și permită doar alcool". LOL. Bravos, dom Dănuț, fină tușa asta!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.