Telefonul lui Ciucă are căsuță consoană

Telefonul lui Ciucă are căsuță consoană
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Da, stimați și jecmăniți contribuabili, ați citit bine: domnul Nicușor Ciucă și-a cumpărat telefon mobil, pe care îl alintă smartphone, din rațiuni intelectuale evidente. Specialiștii în logopedie de clasa a 5-a și comunicare prin viu și nevătămat grai ai rubricii noastre au aflat, fără stupoare, ca telefonul lui Ciucă are căsuță consoană.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

Mă rog, era cât pe ce să aibă. Nu știe prea bine la ce-i folosește, dar putem presupune, că de asta suntem aici. Pe Nicușor l-a indignat faptul că toată lumea are telefon mobil șmecher cu căsuță de vacanță...Pardon, ăla e telefonul lui Iohannis! Mă rog, e vorba de căsuța vocală, în general. Și-atunci, ce și-a zis domnul Ciucă: „Cum ar fi, băi frate, să am un telefon mobil cu căsuță consoană?!

Zis și tăcut...Scuzați, ăsta e tot Iohannis! Deci, zis și făcut! Domnul Nicușor Ciucă a pus mâna pe ceașcă, a sorbit zgomotos și savuros din cafeluță, bolborosind către Mirela, secretara sa cu rol de asistentă policalificată și multilateral competentă:

 - Măi, Mirela...

- Da, v-ascult!

- Vreau și eu un telefon mobil cu căsuță consoană!

- La ce vă trebuie așa ceva?!

- Să vorbesc.

- Cu cine?

- Cu sindicatele.

- De unde?

- Din învățământ...

- Nu la asta mă refeream. De unde să comand acest telefon?!

- Ei, exact la asta mă gândeam și eu!

- Când?

- Ieri!

- Nu la asta mă refeream...Când negociați cu sindicatele?

- Când nu te-aștepți, măi, Mirela! Hahaha! Am făcut și eu un spirit de glumă! Hahaha! Habar n-am când negociez. Că de asta vreau ca să-mi iei telefon cu căsuță consoană. Sindicatele sună, eu mă prefac că fac bilanțul guvernării și...când colo...ce să vezi?!

- Ce s-auzi...

- Așa, deci ce s-auzi?! Le intră căsuța consoană. De fapt, e o doamnă care ea a lucrat și la Connex care vorbește cu sindicatele în limba consoană.

- Ce-i aia?!

- E limba română care se vorbește cu consoane multe, în Islanda de Nord, la țară, mai precis în Pakistan și Bran! Hahaha, iar am făcut un spirit de glumă, măi, Mirela, măi!

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1476 ori Ultima modificare Vineri, 26 Mai 2023 07:42

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro