Un indian din Sibiu are 7 caste primare

Un indian din Sibiu are 7 caste primare
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* N-aș fi vrut să-ncep rubrica de azi cu o știre frivolă ca aceasta, dar deontologia prost înțeleasă mă obligă, ba chiar îmi bagă pumnul în gură.

Specialiștii în ținutul ceștii de toartă avertizează din Norvegia, în timp ce trag un semnal de alamă și cupru: consumul exagerat de cafea, adică 6 cești sau mai multe, pe zi, favorizează apariția demenței.

Aș fi tentat să nu dau crezare acestei amenințări, însă nu înțeleg de ce, după cele 3 cafele de azi-dimineață, cerul de deasupra urbei noastre este senil, iar la Oșan nu e niciun rechin, cum zice cantautoarea.

* Președintele României a promulgat legea care stabilește că la o adresă nu pot fi înregistrate cu cartea de identitate mai mult de zece persoane.

Parc-ar fi autoironie, deși nu-l putem bănui pe Iohannis de o asemenea rușine. În ciuda faptului că legea pare a fi neiertătoare, ea le permite românilor, în general, și sibienilor, în special, să sufere de ubicuitate, în tăcere. Vă reamintesc, deși nu pare să fie nevoie, că ubicuitatea imobiliară este atunci când, în pofida legilor fizicii și ale bunului-simț, poți locui, alegoric și nu numai, în cel puțin șapte caste. Ca indienii.

* Demografia mai primește o șansă de unde ne așteptam mai puțin. Potrivit presei actoricești, „Al Pacino va deveni tată la 83 de ani. Iubita sa, în vârstă de 29 de ani, este însărcinată în 8 luni”.

Înainte de a da drumul miștocărelilor și răutăcismelor legate de diferența de vârstă, vreau să vă reamintesc că, dacă dragoste nu e, nici măcar numerologie nu e. Io chiar o să joc numerele de mai sus (83, 29, 8) la „6 din aproximativ 89”, că poate-mi iese ceva, în funcție de zodie.

* Potrivit celor de la „Europa Liberă”, conducerea Spitalului de Psihiatrie Săpoca s-a prezentat la Ministerul Sănătății cu vo 9 sacoșe pline cu cârnați de Pleșcoi, înainte de a primi nota 10 la o evaluare a activității managerului.

Băi, ej nebun, cârnați oferiți drept șpagă?! De fapt, e vorba de o „atenție de carmangerie” sau, cum se spune la Săpoca, e doar un eufemism de Pleșcoi.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1768 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:38

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.