România și-a tras termopane de MCV

România și-a tras termopane de MCV
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

 - Ai auzit că României i s-a ridicat MCV-ul?

- Nu.

- Nu... ce?

- N-am auzit.

- De România sau de MCV?

- Da.

- Dar de MCV-ul din fundul curții ai auzit?

- Care curte?

- Constituțională.

Multe personalități ale politicii din România și-au ridicat catharsisul și poalele entuziasmului în cap, după ce-au aflat că a fost ridicat MCV-ul. La ce ne folosește faptul că României i-a fost ridicat MCV-ul? Teoretic, la foarte multe. Practic, știrea a fost dată publicității vineri. Ceea ce, în termeni geo-politici și sofisticați, înseamnă că între timp a venit uichendul. Cum a venit, așa a și plecat. Ridicarea MCV-ului e un pic mai benefică decât vestea că schiurile preferate ale lui Klaus Iohannis s-au ieftinit cu aproximativ 3 lei, în timp ce gaura bugetară a anunțat că vrea să se dedice golfului, unul dintre cele mai accesibile sporturi de masă din România.

Tocmai ați fost martorii unei analize frivole și dadaiste a unui eveniment, pe care până și Alinuța Gorghiu îl consideră important pentru țara noastră.

Fostul premier Nicolae Ciucă a remarcat că ridicarea MCV-ului este un moment istoric. Din gura penelistului, această remarcă este comparabilă cu anunțul lui Marcel Ciolacu, potrivit căruia este frumos, haios și educativ să ne uităm la desene animate, cum ar fi cele cu "Tom și Jerry". În special episodul în care Tom aleargă după Jerry, iar Marcel fuge la Viena, ca nu cumva să ne bage austriecii în Schengen pe ușa din dos.

Klaus Iohannis a salutat și el ridicarea MCV-ului. Prin Programul RABLA.

"Va curge lapte și miere, dar nu neapărat în același timp. Recomand mierea de salcâm, care, cum spune și maestrul Tudor Gheorghe, a înnebunit. La salcâm mă refer", a declarat președintele.

* La Campionatul European de Șah pentru Juniori, România a obținut două medalii de aur și una de argint.

Ce-a înțeles îndrăgitul parlamentar Iulian Bulai? Că șahul pentru juniori se joacă în doi, iar în loc de cai se folosesc ponei.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1482 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:53

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.