Mariel Ciolacu, noul detergent minune

Mariel Ciolacu, noul detergent minune
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

* E admirabil ce a reușit Oțelul Galați în ultimii ani! Așa cum e remarcabil ce-a făcut Mihai Stoichiță în mai puțin de juma de oră. La finalul meciului de cupă dintre Oțelul și Corvinul, domnul nea Mihai Stoichiță vorbea la telefon, după ce, cu un sfert de oră mai devreme, televiziunea ni l-a arătat moțăind, în tribună. Ceva îmi spune că nea Mihai îl sunase pe Naum de la Digisport, pentru a afla numele câștigătoarei finalei și, eventual, scorul. "Ole, ole, să trăiești, Burleanule!"

* Se putea să nu scrie ea zewa despre finala de miercuri? Alina Gorghiu a declarat pentru Radio Ortopedick FM: "Am dat cu piciorul unei șanse unietzsche".

* Specialiștii în igienă monetară, dimpreună cu finanțiștii născuți în funcție de zodie au ajuns la o concluzie care nu lasă loc de interpretări. Sau lasă, dar încă nu-mi dau eu seama la băutură: "Aproape jumătate din toți banii murdari ai lumii trec prin Londra și teritoriile britanice de peste mări."

Concluzia acestui studiu-investigație este împărtășită chiar și de pensionarii chibiți din Țiglina 2: "N-are lumea bani, dom'le, ce să mai...".

Ceva mai nuanțat, viceguvernatorul Băncii Naționale a Botswanei a declarat: "E adevărat că jumătate din banii murdari trec prin Londra, însă ne consolăm cu faptul că este jumătatea aia goală."

* Premierul Marcel Ciolacu s-a arătat foarte supărat pe scumpirea de aproape 26% a detergenților: "Din punctul meu de vedere, nu are niciun fundament economic."

Ca să nu creadă lumea că opinia sa se bazează pe nechezatul cailor verzi de pe pereții gării din Buzău, prim-ministrul Ciolacu l-a citat pe renumitul specialist în detergent automat Ariel Șarom: "Are dreptate Mariel Ciolacu. La 40 de grade, e deja caniculă, dar asta nu ne împiedică să spălam cămășile care au pe etichetă această indicație de temperatură."

* În ziua în care premierul Slovaciei a fost victima unei tentative de asasinat, pe site-ul Antenei 3 a apărut această știre: "Un pacient internat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia așteaptă de 10 zile să fie operat la picior, însă intervenția continuă să fie întârziată din cauza unui conflict între medicul său și un anestezist."

Alina Gorghiu este singura personalitate în măsură să caracterizeze această odioșenie: Cred că este momentul să fie reeditat "Dicționarul Ortopedic al Limbii Române".

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Conținutul este proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1509 ori Ultima modificare Joi, 16 Mai 2024 16:06

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro