Decât Bugatti, mai bine sărac

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Băsescu a ieşit la pensie, deja a încasat două tranşe. Nu se ştie încă cine i-a ridicat-o, însă am o bănuială. A scris şi presa de-a lungul vremii.

* Parcă văd burtiera de la Antena 3, aia cu Băsescu, dictatorul-pensionar. Dacă n-aţi remarcat-o, înseamnă că imaginaţia mea încă nu are loc de muncă.

* Fiul lui Micula care face sucuri doldora de E-uri - taică-su comite ghiveciul ăsta cu bule, nu beizadeaua - a rezolvat dintr-o propoziţie simplă (mai mult nu poate, a luat 4 la bac) problema lefurilor celor 7.000 de angajaţi ai celebrei familii clujene. Salariile nu se măresc, îmi iau Bugatti, a anunţat Micula junior pe Facebook, deşi nu ştiu la ce i-ar folosi în România maldărul de fiare cu mii de cai putere. A, bănuiesc - ca să aibă şi el cu ce se lăuda.

* Statule, în caz că eşti pe recepţie, bagă, bre, bani ca lumea în drumuri ca să se fălească şi beizadelele neamului cu ceva! Îţi dai seama, îşi trage amărâtul ăsta Bugatti şi-l strică la primul cap de pod întâlnit. Ar fi păcat, zău.

* M-au înnebunit unii (cei mai mulţi dintre ei) cu lumina de acum două nopţi, eveniment petrecut pe la ora 3 şi ceva pe cerul plin de stele al patriei mele (iertare pentru rima naivă!). O fi sărit careva în aer, poate a bubuit unul de prost ce e ori vreo petardă, ceva... Aiurea, specialiştii în nimic pomenesc meteoriţi şi alte relicve din Univers. Toate ca toate, numai să nu ne-o treacă ăştia pe factură.

* Am văzut iarăşi fotografii de pe patul de spital, poze urcate cu forţa pe Facebook. Şi, neapărat, însoţite de un comentariu lacrimogen, ceva de genul - iarăşi am ajuns pe patul de spital, sper să mă fac bine, of, blestemele şi aşa mai departe. Pe cine interesează, distinsule, faptul că ai mâncat şi băut ca porcul de Revelion? Suferă, acum, suferă, dar nu ne face, te rog, părtaşi, deoarece avem şi alte lucruri de descoperit. Călătoria continuă.

* Şi cică să te mai duci la Paris. Nu se merită, cum zice românul de la seral, nu se merită.

Citeşte şi: Ţurţur, te iubesc!

Citit 803 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Ianuarie 2015 17:08

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.