Martira neamului prost

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ultimul weekend cu Nuţi, prima noapte de zornăit. Luni, Parlamentul va vota pentru umflarea blondei alfa a poporului român. Nu vă temeţi, fani ai dietelor, nu e vorba de chintale în plus, priceputa din Pleşcoi va arăta şi mai bine - va slăbi prin părţile neesenţiale, va deveni o martiră a neamului. Martira neamului prost.

* Coldea e-n tot şi-n toate, vorba poetului. Un individ despre care nu auzisem până la inculparea doamnei Udrea a devenit actor de Hollywood, miezul problemei şi chiar deznodământul calendaristic al principesei. Conform datelor culese de pe Internet, individul a fost mai mereu manta de vreme rea la SRI, deci a prins destulă coajă. Îl văd implicat în situaţii cu destule puicuţe, aşadar merită să aibă numele de scenă Avicola Coldea.

* Dacă vreţi, ştirea ultimelor luni nu-i iminenta încătuşare a Lenuţei din mileniul al III-lea, fi-i-ar polimerii de Pleşcoi să-i fie, ci redeschiderea dosarului Mineriadei din 13-15 iunie. Parchetul General a considerat că e cazul; salut din toată inima mea de ignorant această decizie şi l-aş întreba pe Nea Nelu dacă panseluţele erau naturale sau de plastic. Aşa să ne ajute Dumnezeu!

* Rovana Plumb, doamna fără nume (nu, pe bune, când pe uşa apartamentului scrie Fam. Plumb, de-şi muşca Bacovia unghiile de ciudă, cum să fii botezată Rovana? Vasilica îi stătea în gât sau ce?), oferă sfaturi de sub imensul său coc à la Hildegard Puwak. Distinsa Rovana le sugerează liderilor planetei să combată sărăcia deoarece numai pauperismul alimentează curentele extremiste. Dar, vai, mai avea un pic şi le explica mai-marilor de pe Terra că apa curge numai în aval, şoriceii din burtă nu există, de fapt, pentru e doar o metaforă şi că armele de foc au fost inventate ca să curme destine. Of, politică, cimitir al vieţii mele sociale...

* Vreo cincizeci de fufe din şoubiz (multe sunt necunoscute publicului larg) au ajuns ieri la Poliţie ca să dea cu subsemnatul într-un dosar de proxenetism. Cruduţa, Pamfile, Traşcă, hop şi ele! Doar nu v-aţi aşteptat la doamnele Zoe Petre şi Aurora Liiceanu.


Citit 740 ori Ultima modificare Joi, 05 Februarie 2015 20:21

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.