Papa din Las Fierbinţi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* O fi ajuns meciul de tenis de la Patinoar în anticamera impecabilului, dar fotografiile de pe Facebook i-au sugrumat respiraţia. Cu simţ de răspundere. Selfie, fată, cu tot ce-am prins: Halep, mingi cu păr, badigarzi, tabele de marcaj...

* L-am pomenit ieri pe Ţiriac. Omul de afaceri declara zilele trecute că nu i-ar priponi pe românii cu stare prinşi la furat. Fostul partener de bancuri al lui Ilie Năstase (doar n-o să-mi spuneţi că a jucat tenis) le-ar confisca averile şi i-ar lăsa în libertate: sună bine până la jumătate, apoi îmi ţiuie urechile. Măcar un arest într-o garsonieră lipsită de termoizolaţie şi apă caldă, pe o saltea fără arcuri căreia îi lipseşte doar puful.

* Băsescu a ieşit de sub masă, titrează în mod inspirat Adevărul, în scandalul Udrea la DNA. Fostul preşedinte m-a dezamăgit însă - dacă în perioada în care locuia la Cotroceni a patentat fesul şi cizmele prezidenţiale, acum a venit la congresul partidului-cu-măr echipat la patru ace. Unde-ai lăsat ilicul, bade?

* Papa Francisc e mai tare decât Bobiţă din Las Fierbinţi. După ce a declarat că i-ar da un pumn în figură celui care-i va jigni mama, Suveranul Pontif şi-a dat cu părerea despre violenţa domestică, afirmând că nu poate fi tolerată. Păi, o dată putem boxa, apoi doar fandăm şi eschivăm? Şi, n-avem cum să ne ascundem, nu poţi înfiera violenţa domestică dacă n-ai nevastă. Aici sunt nevoit să deschid o paranteză pentru cei care n-au fost prevăzuţi cu simţul umorului: era o glumă nevinovată. Şi proastă.

* Un tablou semnat de Paul Gauguin a fost vândut cu 300 de milioane de dolari, sumă-record şi dacă ne referim la imobile, combinate siderurgice (ai simţit înţepătura, Bombonel?) sau alte trăsnăi. Se pare că investiţia a fost făcută de un muzeu din Qatar, dar nu există încă o confirmare oficială. Iată că o bucată de pânză poate fi mai scumpă şi decât Messi plus Cristiano Ronaldo la un loc, ca să dau cel mai stupid exemplu...

Citit 820 ori Ultima modificare Luni, 09 Februarie 2015 16:31

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.