Drum expres spre nicăieri

Drum expres spre nicăieri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deputatul PNL Victor Paul Dobre l-a interpelat pe ministrul Radu Berceanu în legătură cu drumul expres Brăila-Galaţi. Răspunsul ministrului a fost că nu sunt bani pentru el, nefiind cuprins în bugetul lui 2009.

Dobre regretă faptul că s-a mai pierdut o investiţie şi că nu a fost ajutat de colegii din coaliţie. Din păcate, aceeaşi soartă a avut-o şi spitalul regional proiectat de PNL în guvernarea trecută.

„Săptămâna trecută ministrul Sănătăţii, a venit la Brăila să inaugureze SMURD, care nu aparţine ministerului Sănătăţii ci Ministerului Administraţiei. Pentru a nu ştiu câta oară s-a anunţat că o să se facă spitalul între Galaţi şi Brăila, dar deocamdată de o lună şi jumătate se transferă terenuri de la o autoritate la alta”.

„Uitaţi de 2009, probabil că nu va fi timp pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici, deci uitaţi şi de 2010. Nu uitaţi că la Galaţi există terenuri la Ministerul Sănătăţii alocate de Consiliul Judeţului în 2008, există un proiect, există indicatori tehnico-economici”, a declarat Dobre. Liberalul a promis că dacă PNL va reveni la guvernare se va bate pentru aceste două obiective majore.

Dobre a prezentat o listă cu personalităţi neafiliate politic care doresc să facă parte din Comitetul de sprijin pentru candidatura lui Crin Antonescu. Printre susţinători se numără profesori universitari, cadre didactice şi  medici de la Spitalul de Urgenţă.

Citit 671 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.