Atenţie, cad capete de directori!

Atenţie, cad capete de directori!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Actualii „şefi” numiţi politic au rezistat doar nouă luni *

Ieşirea PSD de la guvernare aduce cu ea nu numai demisia miniştrilor, secretarilor de stat şi şefilor de agenţii, a consilierilor acestora etc., ci şi plecarea din funcţie a unui număr semnificativ de persoane de la nivel local, care ocupaseră funcţii pe criterii politice.

Este vorba, în primul rând, despre prefectul judeţului, apoi despre directori în multe instituţii unde PSD avea sau a instalat oameni, după alegerile parlamentare din 2008.

Lăsând deoparte momentul absolut nefericit, din punct de vedere economic şi social, pentru aceste schimbări, trebuie văzut şi ce „rezervă de cadre” are PD-L pentru a acoperi  rapid instituţiile respective.

E uşor să ceri plecarea unor oameni de la conducere, după cum este simplu să-ţi faci bagajele şi să pleci, după numai nouă luni, însă ne aflăm în plină criză, înainte de alegeri prezidenţiale, cu sindicatele care fierb, cu bugetul pe anul viitor nesigur, cu sănătatea sub pragul sărăciei şi cu şomajul cât casa.

Galaţiul stă prost economic, foarte prost în privinţa locurilor de muncă, cu un număr considerabil de asistaţi social, foarte mulţi pensionari cu pensii mici etc. De schimbările actuale mai avea nevoie, la atât de puţin timp după ce abia se mai modificaseră conducerile acestor instituţii odată.

Noroc că nu se cer carnete de partid şi portarilor sau lucrătorilor de la Ecosal, că ieşeam cu toţii la măturat străzile ori de câte ori li se face partidelor să-şi desfacă înţelegeri şi coaliţii.

CITIŢI AICI "Scaunele", de Emil Boc - "Directorii gălăţeni, schimbaţi la nouă luni"

Citit 2635 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.