AVIZ DE MEDIU pentru două investiţii majore

AVIZ DE MEDIU pentru două investiţii majore
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Primăria a solicitat acordul de mediu pentru două investiţii majore. Este vorba despre modernizarea străzii Basarabiei pe tronsonul cuprins între arterele Traian şi Mihai Bravu, care va fi executată de Asocierea Tancrad SRL – Lemacons SRL şi va costa 11,8 milioane de lei fără TVA. Cel de-al doilea proiect vizează resistematizarea intrării în oraş dinspre Tecuci, investiţie de 10,1 milioane de lei fără TVA, care va fi realizată de Citadina '98 SA - Tancrad SRL - SPC Elite Consulting SRL.

Citit 3347 ori Ultima modificare Duminică, 11 Martie 2018 16:52

5 comentarii

 • postat de dgi
  Marți, 13 Martie 2018 21:39
  82.208.137.***
  Investitie majora este podul de la Braila sau putea fi un tunel pe sub Dunare la Galati. Ceea ce dezvolta primaria sunt reparatii ( si acestea pe segmente de lungime redusa). Degeaba ai intrare in oras daca acesta este mort (vezi ucis). "Modernizarea străzii Basarabiei pe tronsonul cuprins între arterele Traian şi Mihai Bravu" a mai fost facuta "la fel de bine" cel mai probabil de firme asemanatoare dar cu alt nume si in ultimul mandat Durbaca si finalizate Dumitru Nicolae. Oare la ce perioada "se modernizeaza" o bucata dintr-o strada in Galati ? Cu acesti bani aprox. 2.5 milioane de euro cred ca se putea face ceva asemenator cu o autostrada avand in vedere ca vorbim de o distanta sub 900 m.
  0
  3
  Raportează
 • postat de IC
  Marți, 13 Martie 2018 10:17
  100.117.78.***
  Dar prelungirea Bdului Dunarea pana la sensul giratoriu Turn TV cand se mai realizeaza ? Se asteapta sa expire termenul dat de guvern pentru terenul din curtea Politiei de frontiera ?Domnule Primar ,ati promis ca o sa continuati investitiile incepute sau respectati traditia partidului DVs de a sista toate investitiile incepute de alta guvernare ?
  0
  9
  Raportează
 • postat de Uau
  Marți, 13 Martie 2018 08:01
  188.24.201.***
  Pentru Vali Dec tronsonul acela poate apartine celor din R Moldova pentru modernizare si nu primariei noastre ,, hi hi hi
  2
  2
  Raportează
 • postat de Vali Dec
  Luni, 12 Martie 2018 18:30
  5.13.210.***
  Dar viaductul de pe Basarabiei spre santierul Damen de ce nu se reabiliteaza? E praf, sunt gropi cat roata la masina. O sa punem lalele....si alte flori de primavara.
  0
  9
  Raportează
 • postat de Laura
  Luni, 12 Martie 2018 10:19
  176.10.99.***
  Si deci...zevzecii vor scoate si linia de tramvai de pe acea portiune prin care studentii mai ajungeau cu tramvaiul din toate colturile Galatiului pana langa corpurile facultatilor de la intersectia Basarabiei cu Domneasca.

  Ticalosii astia nu mai au limite.

  Niste nesimtiti.
  Doamna Melinte, strigati-le, cereti primariei sa nu mai distruga un mijloc de transport al studentilor catre corpurile de cladire ale facultatilor. Faceti ceva. Deschideti-le ochii acestor ticalosi fiindca nu se mai poate asa. Sa puna naibii mana si sa modernizeze si acel sector de linie de tramvai. Sa-l modernizeze nu sa-l scoata, NU SA-L DISTRUGA.

  Ne-am saturat de incompetenta si de ticalosia intregii clase politice locale.
  Sa deschida naibii ochii larg si sa vada realitatea...si anume aceea ca galatenii nu au mai circulat cu tramvaiul fiindca primaria si Transurb ii transporta in niste vechituri mizerabile de tramvaie.

  Au spus ca vor cumpara tramvaie noi si numai gura a fost de ei. Vorbe aruncate fara rost din partea primariei in loc sa modernizeze integral transportul local cu tramvaiul.

  Nu-i lasati sa distruga ruta de tramvai pe care studentii o foloseau in Galati pentru a ajunge tocmai la corpurile de cladire ale facultatilor, statia de tramvai de la intersectia Basarabiei cu Domneasca.
  9
  15
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.