Evaluaţi acest articol
(14 voturi)
8 comentarii

Corpul de Control al Primarului ia la bani mărunţi activitatea Transurb. După o perioadă cu discuții extrem de tensionate între societatea care operează transportul public local şi reprezentanţii la vârf ai Primăriei, care a culminat cu demisia directorului general, a preşedintelui şi a unor membri ai Consiliului de Administraţie (toţi, „înregimentaţi” ALDE), primarul a dispus un control la Transurb.

Anunţul a fost făcut, ieri, de către edilul-şef în şedinţa Comisiei de Dialog Social de la Prefectură, când liderul sindicatului Cartel Alfa, Romică Gîrneaţă, a readus în discuţie problemele cu care se confruntă societatea, cerând o informare din partea autorităţilor cu privire la activitatea operatorului. „Am semnat o dispoziţie prin care Corpul de Control urmează să facă verificări în cadrul societăţii Transurb din cauza numeroaselor informaţii apărute în mediul public legat de problemele ce sunt acolo, din cauza faptului că în ultimele patru luni deja s-a schimbat de două ori conducerea. Prin urmare, înseamnă că acolo sunt probleme grave, mi-e greu să cred că lumea pleacă de la bine. Este bine să ştim şi noi dacă stăm pe un butoi de pulbere sau pur şi simplu sunt doar simple zvonuri. În momentul în care voi avea un raport complet legat de situaţia de la Transurb, cu siguranţă veţi afla şi dvs”, ne-a declarat primarul Ionuţ Pucheanu.

Întrebat dacă decizia dispunerii unui control are la bază un conflict PSD-ALDE, acesta a afirmat: „Noi nu avem niciun război. Este un post negociat în cadrul alianţei, care va reveni în totalitate celor de la ALDE. Aşteptăm următoarea propunere din partea dumnealor”.

Potrivit informaţiilor furnizate de Biroul de Presă al Primăriei, la solicitarea noastră, din echipa de control fac parte patru persoane: Geanina Roman, Daniela Pavel, Eugenia Asofronie şi Sorin Angheluţă. Corpul de Control al Primarului va verifica activitatea Transurb din perioada 1 ianuarie 2015 şi până în prezent, inclusiv achiziţiile publice derulate de societatea de transport public local. La nivelul Primăriei, Corpul de Control este condus de Marcel Gurzu.

Citit 5670 ori Ultima modificare Joi, 24 Mai 2018 13:21

8 comentarii

 • postat de Alan19 Miercuri, 23 Mai 2018 23:23 188.24.228.*** Link la comentariu
  1
  6

  Ati distrus si Transurbul..Rusine.Si asa societatea asta are numai SH-uri in atributie..doar 14 troleibuze noi si restul numai harburi SH luate de la straini bune de aruncat la gunoi la ei dar functionabile la noi .Ce calitate imi ofera Transurb pentru 2 lei biletul?Cele mai deplorabile conditii,nu tu eficienta,nu tu masini bune,numai SH-uri ,miros de motorina ,de vechi,autobuze care scartaie si tremura si baraie din toate incheieturile.Vai de Transurb.La ce conditii ofera Transurb in 2018, acum ,biletul ar trebui sa fie doar 1 leu.Sincer acum.

  Raportează
 • postat de Iulia Miercuri, 23 Mai 2018 20:50 185.100.87.*** Link la comentariu
  1
  8

  Primare, asteptam acest raport de control asa cum asteptam si tramvaiele noi, moderne promise care sa inlocuiasca toata flota de vechituri a Transurb. Se spunea si ne spuneati ca in urma discutiilor cu Agentia Regionala SE a fondurilor europene ne vom putea innoi toata flota de tramvaie. Asteptam sa o vedem pe asta. Sper ca nu o vei lalai la nesfarsit.

  Raport de control sa vedem. Dar sa vedem si noile tramvaie pe care ni le-ai promis. Fabrica de tramvaie din tara noastra, de la Arad produce tramvaie moderne si asteapta comenzi. Economia romaneasca asteapta sa o revigorati cumparand si producand lucruri aici in tara noastra. ASTEPTAM NOILE TRAMVAIE PROMISE.

  Astfel vom avea un transport public civilizat, modern (nu vechiturile actuale in care circulam). VREM TRANSPORT CIVILIZAT, MODERN.

  Raportează
 • postat de Albu Marius Miercuri, 23 Mai 2018 18:07 82.137.8.*** Link la comentariu
  10
  8

  Nu vă este rușine!!! A-ți distrus ce era mai bun în oras transportul public de persoane,a-ți renunțat politic la transportul privat care era foarte eficient.Ne transportați ca legumele,cu vechituri,cu miros insuportabil in mijloacele de transport vândute de alții second hand!!!RUȘINE,RUȘINE,RUȘINE!!!!!!

  Raportează
 • postat de PLATITOR DE TAXE SI IMPOZITE Miercuri, 23 Mai 2018 11:28 86.34.10.*** Link la comentariu
  3
  35

  RUSINE DOMN PRIMAR.... sa inteleg ca corpul de control care se duce acum...isi verifica activitatea tot de control care a efectuat-o in anii trecuti....adica in anii trecuti corpul de control al institutiei pe care dv o pastoriti in anii astia au facut abuz in servici sau alta infractiune...in procesele verbale pe care tot ele le-a incheiat...cu absolut nimic gasit in societate?! TRIST este ca ne luati pe toti de prosti si fara carte...

  Raportează
 • postat de dgi Miercuri, 23 Mai 2018 11:26 82.208.137.*** Link la comentariu
  1
  32

  Nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase. Ca si cum numirile politice ale conducerilor de la Transurb le-ar fi facut altul decat primarul.

  Raportează
 • postat de HAHAHA Miercuri, 23 Mai 2018 08:23 194.105.20.*** Link la comentariu
  4
  18

  MONOPOL nesimtit !!!

  Raportează
 • postat de Intrebare: Miercuri, 23 Mai 2018 07:40 109.166.132.*** Link la comentariu
  2
  29

  Dar primaria, cand va fi controlata?! Ce e asta? Se controleaza unii pe altii?!

  Raportează
 • postat de Un galatean Miercuri, 23 Mai 2018 00:52 90.95.50.*** Link la comentariu
  3
  44

  Ce glumă bună.
  După ce au furat alți cat au putut, acuma trimite corpul de control. Mai nou, furi cu acte în regulă și ești un om cinstit. Se poarta ?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.