Concesionarul Plajei Dunărea vinde toboganul cu piscină

Concesionarul Plajei Dunărea vinde toboganul cu piscină
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Sunt numărate zilele rămase din termenul de 30 de zile pe care Primăria municipiului Galaţi i l-a impus concesionarului acestei zone de agrement, firma Karan Bussines & Finance SRL, pentru a ajunge la zi cu investiţiile asumate prin contract. Deocamdată, nu au apărut schimbări majore la Plaja „Dunărea”, însă am descoperit un anunţ de vânzare al toboganului cu piscină pe care concesionarul l-a amplasat, vara trecută, în zona de agrement.

Anunţul, cu fotografii realizate la Plaja Dunărea, este postat pe Marketplace, unde se precizează că ansamblul poate fi şi închiriat pentru petreceri private sau pentru întregul sezon, cei interesaţi se pot adresa unei adrese de e-mail care începe cu „mykaran”. Dorinţa de înstrăinare a toboganului poate fi un semn că investitorul se pregăteşte să-şi ia tălpăşiţa de la Plaja Dunărea, sau că ansamblul nu a fost preluat de noul asociat şi administrator al firmei Karan, Mohammad Rezazadeh Kermani, cetăţean italian de origine iraniană.

Primăria nu mai caută alt investitor

Invitat într-o emisiunea "Cetăţeanul X" de la ProFM LiderFM, primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, a explicat din nou de ce administraţia locală nu a renunţat la investitor, ci i-a acordat termenul de 30 de zile: „Această lună de graţie cum au considerat-o unii, sau o nouă formă de prelungire a acestui supliciu, din păcate, era prevăzută contractual. Mai avem aproximativ o săptămână, perioadă în care cei care au concesionat plaja trebuie să ajungă la nivelul a ceea ce şi-au asumat din punct de vedere contractual. 99,99 la sută greu de crezut că vor reuşi! Ceea ce înseamnă că Primăria va putea să-şi ducă mai departe demersurile legale de a îndrepta situaţia în care ne-a adus în acest investitor. Suntem dispuşi să investim acolo. Momentan nu mai căutăm alt investitor. Ne-am lecuit şi suflăm şi în iaurt! Bani vom găsi. Nu cred că e vorba de vreo super-sumă pe care Galaţiul să nu şi-o permită, dar cu siguranţă nu la nivelul celor şase milioane de euro promişi de către investitor acolo”, a declarat Pucheanu.

E greu, însă, dacă nu imposibil de crezut că în această vară gălăţenii vor avea parte de condiţii decente de scăldat la Plaja "Dunărea".

Citit 16283 ori Ultima modificare Joi, 24 Mai 2018 13:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.