Ştampile „suprasolicitate”

Ştampile „suprasolicitate”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Extenuate de atâta folosire, ştampilele au cedat nervos. Dimineaţă a dispărut cauciucul cu menţiunea „Votat” de pe o ştampilă a secţiei de votare 485 din Valea Mărului. Votantul care a predat ştampila incompletă a fost luat la întrebări, iar secţia de votare a fost închisă. Ulterior s-a descoperit cauciucul care căzuse.

Spre prânz, a dispărut ştampila cu menţiunea „Votat” de la secţia de votare 88 din Galaţi. Pe urmă i-a venit poftă să dispară unei ştampile de vot, de la secţia 173. În amble cazuri, procesul de votare a fost întrerupt timp de o oră şi s-au făcut cercetări.

Spre seară, epuizate de efort, ştampilele de vot au început să cedeze. La o secţie de votare, două ştampile din cele cinci au fost retrase din uz pentru că li s-a desprins cauciucul cu menţiunea „Votat”. Preşedintelui secţiei i s-a recomandat să cumpere „Picătura” ce lipeşte şi nimic nimic nu se mai dezlipeşte şi să-şi „repare” ştampilele.

Guma „Votat” a dispărut şi la secţia de votare 159. Bănuind că ar putea fi căzută în urnă, cu tot cu buletinul de vot, membrii secţiei de votare voiau să deschidă urna, dar au fost opriţi la vreme, înainte de a comite un act ilegal. Procesul de votare a fost suspendat o oră pentru căutarea cauciucului dispărut.

Citit 1193 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.