Terenuri pentru ANL

Terenuri pentru ANL
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aleşii locali au fost de acord să-i atribuie în folosinţă gratuită Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe un teren în suprafaţă de 4.200 mp, situat în Drumul de Centură, aferent blocurilor Iris 2 şi 3. Suprafaţa i-a fost atribuită gratis doar pe durata executării construcţiilor de locuinţe proprietate privată – prin credit ipotecar.

Totodată, Consiliul Local a votat şi pentru atribuirea în folosinţă gratuită ANL, în vederea construirii de locuinţe pentru tineri - destinate închirierii, a terenurilor amplasate în zona Drum de Centură, strada Prelungirea Brăilei, în suprafaţă de 13.179,37 mp, şi a terenului în suprafaţă de 4.424 mp amplasat pe  strada Arcaşilor.

Patina de Cristal

Competiţia internaţională de patinaj artistic “Patina de Cristal” - 2009 se va desfăşura în perioada 26–29 noiembrie 2009 graţie asocierii dintre Consiliul Local şi Direcţia pentru Sport a Judeţului Galaţi. Pentru susţinerea financiară a concursului s-au alocat de la bugetul local 65.000 de lei.

Kaufland a dat, Consiliul a luat

Consilierii au spus “Da” pentru preluarea din proprietatea S.C. Kaufland România în proprietatea publică a municipiului Galaţi a lucrărilor de infrastructură edilitară şi a terenului aferent în suprafaţă de 2.546,50 mp pe strada Victor Vilcovici (fostă Macaralelor), Micro 21. Valoarea investiţiei este de 371.188 de lei.

În 2005, CL şi Kaufland s-au asociat, municipalitatea punând la dispoziţie exact această suprafaţă de teren de 2.546,50 mp, Kaufland având ca obligaţie proiectarea şi executarea lucrărilor de infrastructură edilitară (drum de acces necesar aprovizionării centrului comercial cu autoservire etc.).

Servicii sociale mai  bune

Consilierii noştri locali au aprobat realizarea unui proiect de îmbunătăţire a capacităţii administraţiei publice locale şi a managementului serviciilor sociale din municipiul Galaţi.

Prin acest proiect se doreşte perfecţionarea angajaţilor care lucrează în domeniul asistenţei sociale din cadrul Primăriei şi nu numai.

Valoarea totala a proiectului este de 1.200.000 de lei (fără TVA). Cuantumul contribuţiei financiare de la bugetul local este de 24.000 lei fără TVA, reprezentând 2 la sută din valoarea eligibilă a proiectului.

Citit 725 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.